Najstarije dijete poznatog glumca Nenada Okanovića donedavno je bilo relativno nepoznato široj javnosti. I dok je većina djece s nestrpljenjem iščekivala ljetne praznike kao priliku da s roditeljima odu na more, sinovi Nenada Okanovića za svoju su obitelj smislili drugačiji plan.

Danilo, stariji od njih dvojice, dobio je ime po glumcu Danilu Lazoviću. Zajedno s mlađim bratom Trifunom, izrazili su želju da ove godine otputuju u Japan. Ta je težnja bila dugogodišnja želja i glumca i njegove voljene Željane. Kao rezultat toga, nedavno su jednoglasno odlučili krenuti na ovo putovanje prije samo nekoliko dana.
Komičara je Tokio, koji je bio njihova početna destinacija, silno oduševio. Grad je jednako impresionirao i ostatak obitelji. Nenad je otišao toliko daleko da je podijelio nekoliko zadivljujućih slika na svom Instagram profilu, ponudivši svojim pratiteljima letimičan pogled na očaravajući šarm Istoka.

Tijekom njegovog putovanja, glumčeve obožavatelje dočekao je najslađi prizor: video koji bilježi njegovu interakciju s jelenom. Na ovoj dirljivoj snimci vidi se kako mazi, pa čak i ljubi nježno biće. Ne zaustavljajući se na tome, svoje je pratitelje obradovao i dragom obiteljskom fotografijom.

Nakon dugog vremenskog razdoblja, stariji sin Nenada Okanovića plijenio je pažnju, a jednoglasno je ocijenjeno da neosporno i primamljivo sliči svom ocu. Danilov stil karakterizira njegova kratka frizura i naočale, što odražava njegovu predanost održavanju ozbiljnog ponašanja čak iu kontekstu fotografiranja. Po mnogočemu se razlikuje od svog mlađeg brata koji se s Okanovićevim pratiteljima na društvenim mrežama upoznao prošle godine tijekom njegove mature. Potom je otac, pun ponosa, podijelio fotografiju svog nasljednika i njegove družice, ostavivši sve oduševljene. To se moglo vidjeti i po komentarima koji su bili puni komplimenata.