Mahira Hajdarpašić radosno slavi rođendan svoje kćeri Sumeje, što je dirljiva prilika za ženu koja je izazvala divljenje ljudi širom svijeta svojom nepokolebljivom posvećenošću svom prvom suprugu Esedu, koji nije bio u stanju da se kreće.

Na svom Instagram profilu, Mahira je nježno objavila iskrenu rođendansku čestitku, izražavajući iskrene želje za dobrobit i vječnu sreću svoje voljene kćeri.

Saladin, suprug, nije gubio vrijeme pridruživši se slavljeničkom zboru, obilježivši taj trenutak radosnom fotografijom para u njihovom vozilu. Izrazio je svoje iskrene dobre želje, potvrđujući: “Njeno trajno stanje sreće i optimizma bilo je stalno prisutno u našim životima.”

Nakon veselog druženja u restoranu Kilim, obitelj Hajdarpašić nastavila je s veseljem. Saladin je iskoristio priliku da podijeli blaženu prigodu sa svojim pristašama objavljivanjem slika na kojima se Imran, Mahirin sin, pridružuje slavlju.

Tijekom prethodnih intervjua, Mahira je istaknula snažnu vezu koju njezina djeca dijele sa njenim drugim suprugom, Saladinom, koji ih svim srcem brine i njeguje kao da su njegovi.