Prije nego što su si oduzeli život, Lav P. S. (25) i njegova supruga Martina (23) ostavili su za sobom jezivu poruku u bilježnici. U ovoj jezivoj poruci, Lav je napisao: Sotono, moj zadatak je izvršen… Napuštam ovaj svet…

Tragično su život okončali skokom sa zgrade, nakon što su otrovali trogodišnjeg sina i jednogodišnju kćer. Njihova su beživotna tijela pažljivo prekrili bijelom plahtom.

Stravična istina sektaškog zločina otkrivena je kada su Lav i Martina u petak navečer oko 22 sata skočili s krova solitera u novosadskom naselju Liman. Njihova neidentifikacija zahtijevala je identifikaciju otisaka prstiju, što je policiju sutradan oko 17 sati odvelo u njihovu unajmljenu kuću u Petrovaradinu.

Ono što su otkrili unutra bio je prizor nezamislive traume koja će ih nedvojbeno zauvijek proganjati. Tijela nesretne djece pronađena su na krevetu, dok su zidovi kuće nosili staroegipatske simbole poznate kao “ankh”, koji predstavljaju “vječni život” i podsjećaju na križ s prepoznatljivom “ručkom”.

Daljnjim istraživanjem stana otkrivene su razne bilježnice u ladicama i jednom ormaru. Te su bilježnice bile uvezane čvrstim koricama i sadržavale su Lavove spise o konceptima zagrobnog života i vječnog postojanja.

Lav je također prikazivao sotonske simbole i izravno se obraćao đavolu na ovim stranicama. Naime, postojala je poruka Sotoni u kojoj se navodi da je Lav ispunio svoju misiju i odlazi s ovog svijeta.

Ovi spisi snažno upućuju na to da su i Lav i Martina pali pod utjecaj opasne sekte, uzrokujući da njihove umove proguta tama. Kao rezultat toga, pribjegli su ozljeđivanju ne samo vlastite djece, već i sebe u sklopu jezivog rituala, kako je objasnio izvor.