Robbie Williams, britanski pjevač kojeg smo prvi put susreli kao člana grupe “Take That”, značajno je smršavio.  On je uspješno nastavio solo karijeru nakon raspada grupe i ima veliki broj hitova.  No, brojni njegovi obožavatelji strepe zbog njegovog izgleda jer smatraju da je pjevačevo fizičko stanje svakim danom sve lošije. Robi je bio iskren o svojim zdravstvenim problemima, posebno o svojoj borbi s poremećajem zbog kojeg je opsjednut uočenim nedostacima u svom fizičkom izgledu. U intervjuu za “DailyMail” govorio je o svojoj tekućoj borbi s tjelesnom dismorfijom.

Opće je poznato da se glazbenik kroz dulje vrijeme suočavao sa značajnim mentalnim problemima koji su ga umalo stajali života. Pukom odlučnošću, njegova odana supruga uspjela ga je spasiti iz dubine očaja. Godine 2019., zapanjujuće otkriće pjevača iznenadilo je javnost. Priznao je da je bio zatvoren unutar zidova svoje kuće duge tri godine, budući da je bio zarobljen vlastitim umom. To je bilo zbog njegove agorafobije, stanja zbog kojeg se bojao otvorenih prostora. Pjevač je od 2006. do 2009. godine vodio izazovnu i mukotrpnu bitku sa samim sobom.

U neočekivanom trenutku, Ajda Field, njegova sadašnja supruga, ušla je u njegov život i uspjela ga izvući iz njegovog povučenog načina života. Odigrala je ključnu ulogu u njegovom vraćanju tipičnijem načinu života, a moglo bi se čak tvrditi da je ona djelomično odgovorna za njegovu sposobnost da danas živi poput drugih. Nakon što su se vjenčali 2010., par je dobio troje djece. Njihovo najstarije dijete, Teodora Rose, trenutno ima šest godina, dok njihovo drugo dijete, Charlton Valentine, ima četiri godine. Njihovo najmlađe dijete Colette Josephine rodilo se prije jedanaest mjeseci. Po dolasku naše prve bebe, moja žena se počela brinuti za naš brak. Tijekom prva tri mjeseca života našeg djeteta često sam bio odsutan, skrivajući se kako bih igrao igrice. Moja supruga Ajda izrazila je svoju zabrinutost, pitajući se što ja radim. Tek nakon tri mjeseca izašao sam iz svoje “špilje” i bio spreman prihvatiti se svoje odgovornosti oca.

Osim tjeskobe i straha povezanih s otvorenim prostorima i preuzimanjem odgovornosti, pjevač je otkrio da se borio s tjelesnom dismorfijom i noćnim prejedanjem. Ozbiljnost ovih stanja pojačana je kada je imao intenzivne halucinacije tijekom svojih dvadesetih godina. Čak je priznao da je razmišljao o tome da si oduzme život jer se osjećao kao da ga prati duh.cTijekom svog života, pjevač se suočavao sa značajnim mentalnim borbama. Osim toga, otkrio je da je rezidencija u kojoj je živio podignuta na groblju. U trenutku iskrenosti, priznao je, “da sam ostao u tom prebivalištu, okončao bih svoj život.cRobi je postao tema interesa zbog neobično intimnog odnosa sa svojom svekrvom. Njihova je veza toliko duboka da ona ponekad dijeli bračni krevet s njim i njegovom suprugom. Umjetnik je čak na društvenim mrežama objavio sliku na kojoj njih troje spavaju zajedno.