Haljina koju je nosila Sloboda Mićalović izazvala je najveću pažnju na društvenim mrežama, a oko nje su se vrteli brojni komentari i rasprave.Sloboda Mićalović je nesumnjivo jedna od najsjajnijih glumica na našim prostorima, a njen stil se često opisuje kao elegantan, pojednostavljen i gotovo besprijekoran. Nedavno je došlo do malog šoka kada su je fanovi vidjeli u netipičnom odijelu. Ona je proglašena i za jednu od najljepših glumica na svijetu a njen prirodni izgled svi cijene.

 

Glumica se, dok je na Crnogorskom primorju proslavljala 42. rođendan, odlučila za crnu boju, koja joj se čini kao preferirani izbor kada je odjeća u pitanju. Njene upečatljive crte lica bile su naglašene, prvenstveno zbog provokativnog dizajna haljine Slobode Mićalović koja je imala dubok prorez. Uprkos tome što stalno dobija komplimente za svoj fizički izgled, prirodnu ljepotu i istančan modni smisao, javnost je navikla na skromnije odijevanje. Kao rezultat toga, ne čudi što se njeni obožavatelji sada bore za priliku da je pohvale na platformama društvenih medija.

Monohromatska slip haljina Slobode Mićalović sa potpisom je nepogrešivo svestran izbor za svaku priliku. Haljinu je uparila sa ravnim sandalama, malom crnom torbicom i nenametljivim, ali elegantnim nakitom kako bi upotpunila izgled.
Stil koji Boba nosi, sa svojim otkrivajućim dekolteom i krojem koji otkriva noge, dovoljan je da većina muškaraca oslabi koljena. Može se pretpostaviti da Vojina ta pažnja ne obazire, a žene koje se ugledaju na glumicu kao na izvor inspiracije podjednako su oduševljene njenim smelim modnim izborima.

Dramska umjetnica je samouvjereno pozirala uz minimalnu šminku, pobrala brojne lajkove i komplimente. Uz rođendanske čestitke, komentari su uključivali komplimente o njenom mladolikom izgledu i poimanju da su godine za nju samo broj.