Saša Kovačević je već duže vreme glavna pop zvezda, sa brojnim koncertima koji su nezaboravni i milionskim pregledima na svom YouTube kanalu, kao i legijom vernih fanova. Ipak, uprkos njegovoj ogromnoj popularnosti, rijetko se pojavljuje u medijima. Muzičar, koji je sa svojom publikom proveo skoro dve decenije, skromno napominje da ne želi da se ponavlja i zamara. U svom  intervjuu  koji je vođen 2017. godine, upitan je da li nije imao vremena da razgovara s njima ili im se nisu javili. Smije se dok daje svoj odgovor.

 

Da budem iskren, nisam siguran u trenutno stanje. U posljednjih nekoliko godina sam se distancirao od industrije zabave, ograničavajući nastupe na događajima i intervjuima. Ovo bi moglo biti objašnjenje mog dužeg odsustva iz vašeg prisustva. Tokom proteklih šest godina, globalna zajednica se suočila s bezbroj izazova, uključujući razornu pandemiju, tekuće sukobe i teške vremenske katastrofe. Međutim, ako bismo se fokusirali na detaljniji nivo, koji bi vam se konkretni događaj ili problem izdvojio?

Tokom šest godina bio sam uključen u divnu emotivnu vezu koja je započela 2017. godine. Nedavno sam rekao svojoj dragoj drugoj da smo na rubu naše sedme godine zajedno, i željiobih da priznam ovu prekretnicu . Što se tiče poslovnih stvari, bilo je nekoliko događaja vrijednih pažnje, ali ono što mi je najvažnije je da publika i dalje čuje i cijeni moju muziku.Bez sumnje, svaku narednu godinu dobrog zdravlja i ljubavi doživljavam kao izuzetan uspjeh i čast.

Predstojeća svadba se brzo približava, ali ja lično ne mogu da shvatim intrigu koja to okružuje. Gotovo je sigurno da će, kada vjenčanje prođe, pojedinci početi da se raspituju o vremenu kada će par dobiti prvo dijete, a potom i kada planiraju imati drugo.U prethodnom razgovoru izrazili ste želju da razmijenite svadbe na jedinstvenoj i udaljenoj lokaciji, okruženi svojim najbližima.  Mišljenja drugih nemaju veliku težinu za moju djevojku i mene, osim onih naših najbližih. Njihova podrška nam je od vitalnog značaja. Iako smo otvoreni da čujemo njihove preferencije, na kraju krajeva, mi smo ti koji donosimo odluke i naši stavovi o vjenčanju su usklađeni. Inače pjevač dijeli život  sa Zoranom Tasovac i njihovom ćerkom Iskrom.