Jelena Karleuša, proslavljena diva, nedavno je otkrila identitet osobe koja joj je poklonila hiljadu i jednu netaknutu ružu prilikom predstavljanja njenog poslednjeg albuma. Jelena Karleuša, renomirana diva koja svojim najnovijim pesmama pomera granice, postigla je savršenstvo svojom najnovijom linijom. To je zbog uspjeha njenih nedavnih izdanja albuma u posljednjih dvije sedmice. U čast svojih uspjeha, odlučila je da to proslavi na jedinstven način.

Jelena je obukla produženu, žutu suknju koja se pohvalila izdašnim dekolteom. Na vrhu je nosila heklani odjevni predmet koji joj je samo prikrivao grudi, s animiranim likom Sunđer Bob.Iza pevačice je bila izložena 1001 bijela ruža, a ona nije mogla odoljeti da se ne našali o njihovom porijeklu.

JK je postavila pitanje: „Šta verujete, ko mi je poklonio ove zapanjujuće bele ruže u znak sećanja na izdavanje albuma? I takođe, ko je 1001? Pojedinci koji su se njeni vjerni pratitelji  bili su poznati po svojim maštovitim sposobnostima. Komentari “Ovo su definitivno od Duška Tošića”, “Došli su od Romana Abramovića” i “Mora da su od Kanyea Vesta”, nesumnjivo su bile primedbe koje su izmamile osmeh na Jelenino lice.

 


Diva Jelena Karleuša dala je izjavu kojom je trebalo da izazove interesovanje, ali je kasnije samo obelodanila… Prilazim ti, Romane, snagom i žestinom ruske mafije. Vaša pretpostavka nije bila tačna, ali me je zabavila. Dobila sam zadivljujući poklon od 1001 ruže od moje drage Sofije Milošević. Svoju zahvalnost izrazila je lijepom porukom, otkrivši da cvijeće nije poslao ni Tošić a ni  Roman. Hvala ti, moja ljupka Sofija, na ovom zadivljujućem poklonu zahvalnosti. Jelena ovih dana jako uživa u svom uspjehu.