Prvo dijete Željka Mitrovića je uspješna mlada žena kojoj su na prvom mjestu voljeni i karijera. Željko je u prvom braku sa pjevačicom Hani dobio kćerku Sandru i sina Aleksandra.  Nakon studija režije u Americi, Sandra Mitrović radila je na više kratkih filmova i za svoj doprinos bila nagrađivana brojnim nagradama. Prošle godine je postigla prekretnicu u svojoj karijeri završivši svoj prvi dugometražni igrani film pod nazivom “Komedija na tri sprata”. Ovaj film je široko prihvaćen od strane publike i izazvao je veliko divljenje.

Film je premijerno prikazan u Beogradu i dugo se prikazivao u bioskopima širom zemlje. Na osnovu izvještaja, Sandra i njen tim dobili su značajnu zaradu od uspjeha filma.Najstarija kćerka Željka Mitrovića već nekoliko mjeseci mnogo putuje, prepuštajući se luksuzu koji donosi godine mukotrpnog rada i pozamašne zarade. Na osnovu slika pronađenih na njenom Instagram nalogu, čini se da svaki mjesec često putuje na različite destinacije.

Vrlo je vjerovatno da Sandra nije usamljena koja se bez stalno kreće iz istočne u zapadnu regiju. Tokom intervjua za magazin Story prije nekoliko godina, na pitanje da li je zaljubljena ili ne, naišlo je na odbijanje da da direktan odgovor. Međutim, njene nedavne fotografije na plaži ukazuju na to da je zaista pronašla svoju srodnu dušu.
Prilikom ispitivanja prvobitne slike, Željko, otac, isto tako nije bio svjestan.
Rediteljka i njen odabrani saputnik uhvaćeni su na fotografiji kako izležavaju na pješčanoj obali i upuštaju se u ljubazne gestove. Glave su im bile sakrivene raznim pokrivalima za glavu.

Nesumnjivo je da je bilo i razmijenjenih poljubaca tokom stvaranja slike. Ipak, identitet mladića koji je stupio u vezu sa najstarijom ćerkom Željka Mitrovića ostaje misterija, koja i dalje intrigira i zbunjuje mnoge. Prema izveštajima njenih poznanika, ova osoba koju je odabrala je Srbin, za razliku od njenih polusestara koje su birale strane partnere.