Milan Stanković je nakon povlačenja s estrade napravio kaos skladanjem pjesme ‘Ludilo’ za album ‘Omega’ Jelene Karleuše. Bio je to bolan gest za Radu Manojlović, koja je nekoliko godina molila Milana da s njom surađuje. Milanova odluka da sarađuje sa suparnicom s kojom nije u dobrim odnosima duboko ju je ranila.

Rada je godinama unazad molila Milana da joj napravi pjesmu. Prepoznala je njegov talent i bila jojje prijeko potrebna dobra pjesmaza uspješan hit. Milan je odglumio zauzetost, rekavši joj da će snimiti pjesmu tek kad ga uhvati inspiracija. Rada se suzdržala od pritiska na Milana, shvaćajući da mu je drugi život prioritet i da je izgubio interes za mainstream pop kulturu i medijsku pažnju. Naaime poznato je da Milan obilazi manastire i crkve i razmišlja da se zamonaši.

Nakon što je otkrila da je napisao pjesmu za Karleušu, jako ju je povrijedilo što on i dalje nalazi inspiraciju u njoj. To je doživljeno kao oblik izdaje, posebno imajući u vidu da su Rada Manojlović i Milan Stanković nakon ljubavne veze nastavili da održavaju blisko prijateljstvo. Njih dvoje redovito međusobno komuniciraju i pružaju si podršku, bez tajni među njima.

Uz sve ovo, Radi je posebno zasmetalo to što je pjesmu dobilaupravo Jelena. Razlog tome je činjenica da su Rada i Jelena u zategnutim odnosima, a Rada je više puta bila meta Jeleninog bijesa. Sve je počelo medijskom pričom koju je Karleuša čula od Harisa, a koju je on demantovao. Zatim je nastao kaos oko kostima. Karleuša je optužila Kim Kardashian da je kopirala njen kostim, no Rada ga je nosila tri godine prije Karleuše i Kim. Kada je Rada rekla da je kostim njena kreacija, JK ju je blokirala i od tada njih dvije ne razgovaraju.