Bez trunke skromnosti slobodno se može ustvrditi da je vrhunac fešte upriličene u čast 65. obljetnice Javnog servisa bila supruga Gordana Kičića, koja je ukrala šou. Zorana Kičić oduvijek je bila poznata po svom šarmu i zanosnom izgledu. Međutim, njezino odijevanje od prethodne večeri izazvalo je značajnu pozornost i izazvalo salvu komentara. Kao supruga jednog od naših najpoznatijih glumaca, Zorana je pedantna oko svog imidža u javnosti. Ne pojavljuje se često na javnim događajima ali kada to uradi uvijek bude zapažena.

S oštrim okom za modu, ona pažljivo bira svoju odjeću. Njezini outfiti tipično su spoj suvremenog i sofisticiranog stila, ali uvijek primjereni danoj prilici i životnoj fazi u kojoj se nalazi kao majka dvoje djece.Supruga Gordana Kičića sklona je sofisticiranom i profesionalnom odijevanju koje ističe njezine najbolje crte lica i laska njezinoj figuri. Komadi koje odabire primjer su ukusne, profinjene estetike koja nadopunjuje njezin osobni stil. Dok javnost obično baci pogled na njezine outfite tijekom gradskih događanja, čini se da joj sama prilika nije prioritet kada je u pitanju besprijekoran izgled.

Bez izostanka, makar i nakratko da obavi neke poslove ili ode po djecu iz škole, supruga Gordana Kičića uvijek izađe iz svog raskošno nakićenog prebivališta. U međuvremenu, poznato je da njezin suprug održava njegovan izgled, često se odlučujući za skromnu, ali modernu odjeću. Zoranino sinoćnje prisustvo služi kao dokaz za navedene tvrdnje. Nadalje, pogled na njezin radosni osmijeh svjedoči o uspješnosti braka s Gordanom.

Supruga glumca  je prošla crvenim tepihom RTS-a, obukavši svilenu haljinu na tufne s V-izrezom i preklopom.Zoraninu figuru suptilno je istaknula haljinom koju je odjenula uz elegantne sandale na visoku petu ukrašene mašnama i cirkonima. Nedvojbeno, Gordan je osjećao ponos prema svojoj odabranici, koja mu je nepokolebljiva podrška od početka njegove karijere.