Otkako su se pojavili na svijetu, Željko i Krstan Ražnatović bili su pod stalnim nadzorom javnosti. To i ne čudi, s obzirom na visoku razinu popularnosti koju uživaju svi članovi njihove obitelji. Mora se priznati da je za toliku pozornost javnosti i medija najzaslužnija njihova baka, pjevačica Ceca. Ražnatovići nemaju namjeru tajiti svoj privatni život. Dapače, sa svojim obožavateljima rado dijele djeliće svoje svakodnevice, a odnedavno njihovim Instagram profilima dominiraju preslatki mališani. Među najvećim zvijezdama su poznate baka Cece i teta Anastasia, koje obje obožavaju dvoje mališana.

Nemoguće je da itko ostane ravnodušan na zračenje, privlačnost i vitalnost kojom odišu braća Ražnatović, Željko i Krstan, čak i na fotografijama. Njihova kolektivna prisutnost posebno je očaravajuća, što se još jednom pokazalo ovom prilikom. Nije neuobičajeno svjedočiti pojedincima koji žive životom koji izgleda kao da je iz bajke. Njihovi roditelji daju sve od sebe da im omoguće lijepo i bezbrižno djetinjstvo. Štoviše, vidljivo je da obitelj uživa u zajedničkom druženju, a Bogdana i Veljko aktivno se bave raznim aktivnostima sa svojim mališanima.

Krstan i Željko odlučili su se za ugodno poslijepodne u prirodi, uživajući na svježem zraku. Fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama dočarala je njihovo veselje i simpatiju i rastopila srca svih koji su je vidjeli. Svima je razgalio srca preslatki prizor mališana koji zajedno poziraju na velikoj dekici prostrtoj na travi. Izraz radosti malog Željka bio je posebno simpatičan, pogotovo jer je i on tako brižan stariji brat.

Mama i tata svakako daju zdjelice voća jer smatraju da je unos vitamina neophodan. Nije iznenađenje da njihova djeca čine značajne korake u rastu i razvoju, izrastajući u zgodne mlade dječake.

Oglasi - Advertisement