Marijana Mateus zapanjila je sve svojom pojavom na godišnjem odmoru. Marijana Mateus, poznata modna dizajnerica, bivša manekenka i uspješna poslovna žena, ima neospornu sposobnost da plijeni pažnju gdje god stigne. Ne samo da je prepoznata po svom talentu u modnoj industriji, već je dospjela na naslovnice u svom privatnom životu kao bivša supruga Miodraga Kostića Koleta i Lotara Mateusa. U svojoj mladosti smatrali su je jednom od najljepših žena u Srbiji.

Tijekom proteklih nekoliko godina, London je postala njen dom i stalno nas obavještava putem društvenih mreža o zadivljujućim događajima koji se događaju u njezinu životu. Nevjerojatno, iako je u svojim pedesetima, čini se da posjeduje energiju i vitalnost koji podsjećaju na nekoga upola mlađeg od nje. Za ovo ljeto autorica je odlučila provesti vrijeme u Saint-Tropezu s prijateljima. Saint-Tropez je poznato odredište slavnih, a autoričino prisustvo razveselilo je gotovo sve.


Jedan značajan primjer je kada je podijelila sliku na kojoj nosi elegantnu plavu haljinu koja je isticala njenu vitku građu. Uz odabir ljetnog outfita i živahnu nijansu kose, čini se da su njeni najistaknutiji atributi mladolikog lica i blistavog osmijeha koji pridonose mladolikom izgledu. Vrijedi napomenuti da, osim putovanja na nesvakidašnje lokacije, poznata umjetnica često posjećuje Novi Sad. Nedavno je za to imala uvjerljiv motiv. Naime, njezin brat Dragan Čolić doživio je zapaženu prekretnicu od 50 godina života. Kako bi proslavio ovu prigodu, orkestrirao je veliko slavlje za ekskluzivnu skupinu gostiju. Fešta je obilježena obiljem plavih i zlatnih balona, ​​tradicionalnom tortom, a veselo okupljene zabavljale su kabaretske plesačice koje su vatreno oživjele ambijent.


Marijana i Dragan dijele rodni grad, Vrbas, gdje su slično odrastali. No, Dragan je dvije godine mlađi od Marijane. Trenutno nastanjen u Novom Sadu, Dragan je ostvario uspješnu karijeru odvjetnika. Dok Marijana rado spominje brata na društvenim mrežama, posebice za rođendane, Dragan se radije drži potajno. Dragan je oženjen Sofijom, koja je također pravnica, i zajedno imaju dvoje djece.