Lea Kiš, istaknuto televizijsko lice, može se pohvaliti blistavom i bogatom karijerom. Unatoč širokom priznanju i popularnosti, dosljedno se trudi zaštititi svoj osobni život od znatiželjnih očiju javnosti. Detalje o svom privatnom životu rijetko iznosi u medije, a njezin suprug mnogima ostaje enigma. Čovjek s kojim Lea živi u skladnom braku trideset godina i koji je ujedno i otac njihovog djeteta Sare Mije, odlučio se za život koji postoji izvan očiju javnosti. Neuobičajena je pojava svjedočiti njihovoj zajedničkoj prisutnosti u javnom okruženju.

Lea se povremeno oglasi i na “Instagramu” kako bi podijelila djeliće iz svog obiteljskog života, pa smo tako mogli vidjeti i Momčila Jokića i potvrditi njihov status savršenog para. Njihova ljubavna priča nalikuje očaravajućim pripovijestima koje se nalaze na stranicama najfinijih romana. Počelo je u krugu lifta, unutar velebnih zidova Politikine zgrade. Voditeljica je, opetovano naglašavajući njihovu povezanost, potvrdila da je odmah prepoznala da im je suđeno biti zajedno

Za početak, suprug me osvojio svojim intelektom; posjeduje oštar analitički um i opsežno obrazovanje. Od trenutka kada smo se upoznali, odmah me privukao njegov fizički izgled, jer je neosporno privlačan. Međutim, ono što ga uistinu izdvaja je njegov šarm, duhovitost i osebujnost, kvalitete koje ga razlikuju od mnogih pojedinaca koje sam susreo. Poznata voditeljica progovorila je o muškarcu koji je tri desetljeća uz nju i u nevolji i u nevolji. Unatoč njihovom rijetkom pojavljivanju na javnim događanjima kao par, Lea dosljedno izražava divljenje svom suprugu.

 

Suprug Lee Kiš poznati je novinar specijaliziran za sport. Tijekom godina uspostavio je uspješnu profesiju u redakciji “Sportskog žurnala” doguravši do mjesta urednika “Sporta” i “Ilustrovane politike”. Uz ostala postignuća, Momčilo je napisao i knjigu “Što je luđe, svijet ili sport”, koja zadire u sferu profesionalnog sporta. Za vrijeme ministrovanja Milutina Mrkonjića Momčilo je bio njegov savjetnik za medije. Momčilo trenutno radi kao profesor na Fakultetu za kulturu i medije. Zanimljivo je da rijetko istupa u javnosti. Lea i Momčilo Jokić žive u svojoj dedovini na Voždovcu, ali se trude da slobodno vreme iskoriste za uživanje u raskošno uređenom imanju na Avali. Njihova ljubav je i danas jaka kao i prvog dana.