Skoro dvadeset godina Milica Todorović pleni publiku svojim prisustvom na javnoj estradnoj sceni. Tijekom tog vremena stvorila je repertoar pjesama koje su odjeknule i kod mladih i kod starijih generacija. Osim glazbenog umijeća, Todorović je pokazala i svoje glumačke sposobnosti, pokazujući svoje raznolike talente.

Pjevačica danas ima dovoljno razloga za slavlje u svom domu i svi joj čestitaju. Na današnji dan prije 18 godina odnijela je pobjedu u drugoj sezoni vrlo hvaljenog natjecanja “Zvezde Granda”, osvojivši ne samo titulu, već i obožavanje publike. Kako bi obilježila ovu prekretnicu, otišla je na popularnu platformu društvenih medija Instagram, podijelivši svoju fotografiju na kojoj trijumfalno sjedi na pobjedničkom tronu uz svoju zasluženu nagradu.

Na današnji dan prije točno 18 godina ostvario sam pobjedu u natjecanju Zvezde Granda. Ova značajna prilika označila je značajnu prekretnicu u mom životu. Nevjerojatno sam zahvalan svima vama koji ste me podržavali i pratili na ovom putu kroz godine. Todorović je u jezgrovitoj izjavi izrazila svoju zahvalnost, nakon čega su uslijedili brojni komentari i čestitke njezinih kolega iz emisije. Milica, koja je na natjecanju sudjelovala kao maloljetnica, oduševila je svojim iznimnim vokalnim talentom i s pravom izašla kao najmlađa pobjednica.

Debitirala je Cecinom pjesmom “Beograd”, tada ne sluteći da će ova audicija krojiti njenu životnu putanju i definirati je kao glazbenu ikonu. Osvrćući se, priznala je da osjećala ogromnu nervozu, budući da je ovo bio njezin prvi veći nastup. Za to vrijeme me članovi žirija nisu ništa pitali. Njihov jedini upit odnosio se na moju odabranu pjesmu, na što sam odgovorila nesigurno, priznajući da nemam pojma. Strepnja koju sam iskusila bila je ogromna, jer sam bila potpuno neupućena, a situacija je bila zaista užasna, kako je ispričala Milica. Danas je ona jedna od najtraženijih pjevačica u Srbiji.