Viktorija Vuksanović, najmlađa kći Ace Lukasa, koja je rođena u njegovom braku sa Sonjom Šašić, očito ima jaku vezu s ocem. Dok traje raspust, Viktorija se ne odvaja od tate i prati ga gdje god ide. To uključuje gledanje utrka Formule 1, gdje ona mirno sjedi u loži i uživa u društvu svog oca. Ljubazna veza između njih je nepogrešiva ​​i oboje uživaju u vremenu koje provode zajedno. Nedavno zajedničke fotografije na Instagramu glazbenika Ace Lukasa jasno govore koliko je Viktorija privržena svom ocu.

Fotografije prikazuju oca i njegovu djevojčicu u jednakoj ili sličnoj odjeći, simbolizirajući njihov blizak odnos i snažnu povezanost. Unatoč Viktorijinom značajnom rastu, njezin izgled lica ostao je uglavnom nepromijenjen, upečatljivo podsjećajući na svog oca. Nedvojbena sličnost među njima služi kao dokaz njihove duboke privrženosti. Iako Victoria posjeduje određene osobine naslijeđene od majke i starijih sestara, pažljivi promatrači primijetili su i njezino dobro odgojeno ponašanje.

Očito je da su njezin odgoj i obiteljsko okruženje imali značajnu ulogu u oblikovanju njezina lijepog ponašanja i manira. Bez sumnje, Ace Lukas i njegova obitelj moraju osjećati neizmjeran ponos jer je Viktorija procvjetala u izuzetnu mladu damu, koja pokazuje ljubaznost i uljudnost prema drugima. Aca Lukas poznat je po svojim baladama, kao i po živahnim izvedbama koje su postale bezvremenski klasici na području bivše Jugoslavije.

Aca Lukas prikupio je veliki broj obožavatelja zbog svog nevjerojatno moćnog pjevačkog glasa i zadivljujuće scenske karizme. Na svom profesionalnom putu doživio je i trijumfe i padove. Ipak, on je i dalje aktivan lik u glazbenoj industriji, redovito uljepšavajući regionalne koncerte svojim nastupima. Njegove pjesme i dalje odjekuju kod publike, a on ostaje istaknuta i cijenjena osoba na srpskoj i regionalnoj glazbenoj sceni. Aca je poznat i kao osoba koja uvijek iznosi svoje mišljenje i često je u sukobu sa pojedinim kolegama sa estradne scene.