U javnosti se stekao utisak da će sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića zauvek ostati anoniman i nepoznat javnosti. Pjevačica i njen partner  Filip Živojinović osmislili su strategiju kako bi zaštitili privatnost svog potomstva. Njihova namjera je bila da djetetu daju autonomiju da odluči hoće li se javno otkriti ili ne kada bude dovoljno odrastao.

Mali Aleksandar Živojinović već pokazuje sklonost da prati majku na posao. Samo će vrijeme pokazati da li ova sklonost proizlazi iz puke radoznalosti ili istinskog interesovanja za tu oblast, ili zato što je jako vezan za svoju majku. Kako bude sazrevao i stekao duboko razumevanje radosti i zamki života u centru pažnje, dete Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića na kraju će donositi izbore koji su u skladu sa njegovim ličnim težnjama. Tokom ovog procesa, on se nesumnjivo može osloniti na nepokolebljivu finansijsku i moralnu podršku svoje poznate porodice.

Trenutno, pjevačica vjeruje da je najefikasniji način zaštite svog saputnika uzdržavanje od javnih nastupa uz njega i suzdržavanje od otkrivanja njegovih slika štampi i na različitim platformama društvenih medija. Svi su ostali zatečeni nedavnom objavom na Instagramu, s obzirom na neočekivanu prirodu sadržaja. Ovo iznenađenje proizlazi iz specifičnog načina razmišljanja koji su ona i njen supružnik gajili još od dolaska njihovog najstarijeg djeteta.

Uprkos rezervi, na kraju je odlučila da napravi kompromis i podelila je sliku svog voljenog sina  sa svojom onlajn publikom. Zaista, Aleksandrov oblik je jedva vidljiv, sa samo jednim okom i nosom koji se djelimično vide. Na njegovom licu je natpis “Volim te” na engleskom jeziku. Javnost je uzburkao ovaj  Prijin ustupak, što je dovelo do stalnih spekulacija oko dječaka koji je  unuk Bobe Živojinovića.