Tamara Đurić je stekla reputaciju po dijeljenju provokativnih sadržaja na svom Instagram profilu, a njeni pratioci su se navikli da je vide u najprivlačnijim objavama.
Tokom svog života, nadaleko je bila cijenjena kao prelijepa žena, ostavljajući mnoge zbunjene zašto je odlučila da promijeni svoj prirodni izgled, koji joj je dala majka priroda.
U nedavnom otkriću izazvala je priličnu pometnju u javnosti otvoreno priznavši svoje namjere da se riješi silikona i ponovo prihvati svoj prirodni izgled.
Tamara je posebnom prilikom otkrila da je prošla oko 100 zahvata. Sa 18 godina podvrgnuta je početnom povećanju grudi. Tada je proces bio znatno složeniji u odnosu na sadašnji, jer je od nje bila obavezna da dobije potvrdu psihijatra.
Iako je punoljetna, trebala joj je i saglasnost roditelja da bi nastavila s intervencijom. Doktori su bili znatiželjni o motivaciji koja stoji iza želje mlade djevojke da se podvrgne povećanju grudi.
Nedavno je na svom Instagram nalogu podijelila story samouvjereno šetajući, pokazujući novi izgled. Tema njenog fizičkog izgleda, kako starog tako i novog, izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama, a mnogi pratioci su rekli da nikada nije izgledala ljepše.