Mnogi ljudi se danas interesuju za kraljevske obitelji, pa vam stoga donosimo jednu priču na tu temu. Tatjana Kaziragi, nasljednica renomiranih pivovara “Bavaria” u Južnoj Americi, udajom se pridružila monaškoj kraljevskoj obitelji u Europi koja drži rekord u najdužoj vladavini. Osim toga, naslijedila je značajno bogatstvo od svog djeda. Kao rezultat toga, proglašena je najbogatijim pojedincem u Monaku u 2019. godini. Trenutno vodi miran način života i uglavnom je viđena na okupljanjima vezanim uz modu.

Osoba poznata kao Tatjana Santo Domingo rođena je 24. studenog 1983. u New Yorku. Njezin djed, poznati Julio Mario Santo Domingo, bio je najbogatiji pojedinac u Kolumbiji prema Forbesovoj listi 2011. Nakon njegove smrti, Tatiana je odmah naslijedila jednu šestinu golemog carstva koje je stekao. Bogata mlada žena upisala se u prestižni institut “Le Rosei” u Švicarskoj, koji je poznat kao jedan od najpretjeranijih internata na svijetu. Godišnji trošak školarine na ovoj cijenjenoj instituciji iznosi nevjerojatnih 130.000 dolara. Godine 2005. završila je studij vizualnih komunikacija uz specijalizaciju fotografije na Američkom sveučilištu u Londonu.

Andrea Casiraghi, nećak princa Alberta, suprug je dotične žene. Njihova veza započela je 2006. godine i na kraju je dovela do braka. Prije vjenčanja 2013., par je dobio sina Aleksandra Andre Stefana. Baš kao i Kate Middleton, Tatiana je u kraljevsku obitelj ušla u braku. Udana je za Andrea Kaziragija, koji je najstariji sin princeze Caroline i četvrti u redu za prijestolje Monaka, što ga čini nećakom princa Alberta. Tatjana i Andrea su se prvi put susreli dok su pohađali internat, a njihova romantična veza započela je 2016. godine.

Vjenčanje koje su imali bilo je vrlo ekskluzivno, nazočilo mu je mnoštvo uglednih pojedinaca iz svijeta mode, uz ugledne članove kraljevske obitelji. U početku su imali civilnu ceremoniju u prinčevskoj palači u Monaku, a kasnije, šest mjeseci nakon toga, izmijenili su zavjete u crkvi koja se nalazi u Švicarskoj.

Dugi niz godina njihov brak karakterizira sklad, a vrhunac njihove ljubavi očituju u njihovoj djeci: kćerki Indiji, te sinovima Maximilianu Renijeu, Maximilianu Kaziragiju i Aleksandru. Kaziragi se uglavnom viđaju u javnosti tijekom prigoda vezanih uz modu. Tatjana ima bogato iskustvo u modnoj industriji, jer je nekoliko godina radila u renomiranoj modnoj kući Aeffe u New Yorku. Osim toga, također je bila na poziciji u cijenjenoj publikaciji “Vanity Fair”.