Sigurno ste primjetili da mnogo ljudi u vašem okruženju danas izgleda malo izvještačeno. U današnje vrijeme, potraga za plastičnom kirurgijom više se ne doživljava kao isključivi simbol visokog društvenog statusa. Zbog toga se sve veći broj žena odlučuje za kirurška poboljšanja. Ovaj fenomen otvara pitanje gdje povući granicu između ukusnog i pretjeranog. Tijana Đuričić, koja je postala poznata kao “kraljica silikona”, dospjela je na naslovnice prije nekoliko godina kada su njezine klupske fotografije postale internet senzacija zbog upečatljive fizičke transformacije.

Prije nekoliko godina javnost je ostala zatečena slikama crnkinje koja se podvrgnula pretjeranim kozmetičkim popravkama. Svoje umjetno povećane usne i grudi ponosno je pokazala na raznim društvenim mrežama, a dodatak masnih plavih kontaktnih leća samo je dodatno naglasio njezinu neprirodnu estetiku. Fotografija ju je prikazivala uz pratitelja koji je očito dijelio sličan entuzijazam za kozmetičke zahvate, što je odmah izazvalo medijsku pozornost. Tijana je pozvana da gostuje u emisiji “Magazin In”, gdje je još jednom izazvala zaprepaštenje svojim ponašanjem, pokrenuvši u javnosti raspravu o slavnima, estetici, ljepoti, samouvjerenosti i, šire, društvenim vrijednostima današnjice.


Tijana je značajnu afirmaciju stekla učešćem u reality showu “Farma”, a to je bila i točka kada je postala poznata njena fotografija prije estetskih zahvata. Brojni pojedinci izrazili su uvjerenje da je njezina transformacija nepotrebna; međutim, Duričićka je odbacila sve suprotne stavove koji su bili u suprotnosti s njezinim. Nakon iznenadnog i neočekivanog obrta, Tijana je munjevito nestala iz javnosti, odrekavši se prisustva u klubovima i svjetla reflektora. Ovaj odlazak pratila je i drastična transformacija – Tijana, nekada poznata kao “kraljica silikona”, više nije nosila tu titulu.

U potrazi za novim izgledom napravila je niz drastičnih promjena. Te su promjene uključivale smanjenje grudi, uklanjanje silikona u usnama, odlazak na put mršavljenja i stavljanje plavih leća. Kao rezultat tih promjena, doživjela je potpunu preobrazbu, ostavljajući iza sebe upravo ona obilježja koja su ju nekoć činila lako prepoznatljivom. Odgovor njezinih obožavatelja bio je jednoglasno pozitivan, a kontinuirani niz komplimenata činio se beskrajnim. Trenutno je Tijanin izgled doživio primjetnu transformaciju. Unatoč tome što nije u potpunosti odustala od kozmetičkih poboljšanja lica i stasa, sada ima znatno autentičniji i, po mnogima, estetski dopadljiviji izgled.