Neke žene nakon poroda uspiju da se zaista promjene fizički. Melina Džinović, supruga proslavljenog Harisa Džinovića, plijeni poglede i bilježi pohvale svaki put kada svojim primamljivim prisustvom uljepša ambijent. Melina, jedna od najotmjenijih žena u Srbiji, s ponosom nosi vlastite kreacije koje naglašavaju njezinu besprijekornu tjelesnu građu. Ne samo da se njezinom dizajnu dive holivudske slavne osobe, već Melina održava i osjećaj privatnosti, što objašnjava njezino rijetko pojavljivanje na događanjima iu medijima.

Unatoč 30 godina razlike u godinama, Melina i Haris posluju na način koji savršeno odgovara njihovim potrebama. Jedna od Melininih izjava koja je izazvala veliki šok u javnosti je sljedeća: Moj život je bio isključivo usmjeren na školu, odmore i testove sve dok nisam upoznao Harija. Pronašao sam radost u okupljanjima kod kuće, zadivljujućim filmovima i očaravajućim knjigama.

No, sve se promijenilo kada sam se udala za njega i postala majka s dvadeset dvije godine. Sada uživam u životu slobode bez ikakvih ograničenja. Savjetujem se s Harijem o svakoj odluci, čak i o onim urnebesno svakodnevnim poput izlaska. Zahvalna sam na životu koji mi je omogućio, a to je nešto čemu bi svatko težio, ispričala je Melina za magazin “Story”.

Haris je pričao o Melini kada je imala višak kilograma. Melinina životna postignuća doista su za svaku pohvalu. Ne samo da je na svijet donijela dvoje prekrasne djece, već je i krenula na bračni put kao živahna osoba, teška osamdeset kilograma. Ipak, nakon poroda uspjela je značajno skinuti kilograme, dosegnuvši zdrava šezdeset i četiri kilograma. Haris je, priznajući izazove koji su uključeni, izrazio koliko je izazovno izgubiti toliku količinu kilograma i zadržati osjećaj normalnosti. Melinina kći Đina nedavno je podijelila njihovu sliku iz mlađih godina. Ova slika daje uvid u Melinin izgled prije.