Neki ljudi se jako rano upuste u brak, a to se dešava čak i na estradi. S nepunih 16 godina talentirana pjevačica Stoja Novaković prvi je put stupila u svete bračne veze. Nedugo zatim, sa 17 godina, dočekala je dolazak na svijet svog prvorođenog djeteta. Kako bi istaknula svoje prirodne obline, odlučila je sa svojim pratiteljima podijeliti fotografiju na kojoj se nalazi u kupaćem kostimu. Nakon uživanja na suncu i pijesku, pjevačica je uživala u druženju sa svojim odanim obožavateljima, razigrano ih je upitala: “Usput, kako ste svi? Posljednje desetljeće bila je u bračnoj zajednici s Igorom Jovanovićem, profesionalnim arhitektom. Bilo je neuobičajeno da javno otkriva njihov odnos.

Naš je brak dugo trajao zahvaljujući međusobnom razumijevanju i suosjećanju jedno prema drugome. Čvrsto vjerujem da nas je to razumijevanje, zajedno s ljubavlju i poštovanjem, održalo tijekom svih godina. Neophodno je da mladi pojedinci koji teže ispunjenom i zdravom braku usvoje ovaj recept – onaj koji uključuje slobodu, uživanje i skladnu vezu s partnerom. Takve je osjećaje prije nekoliko godina dijelila i Stoja, ističući važnost ovih elemenata u njegovanju kvalitetnog i normalnog bračnog odnosa.

Prema Stojinim riječima, Igor prema njoj pokazuje veliku dozu pažnje i neprestano je obasipa poklonima i iznenađenjima. Uz to, Stoja je napomenula da kad god doživi, ​​kako ona kaže, “žutu minutu”, Igor odmah izađe iz kuće. Novaković je otvoreno priznala burnu prirodu svoje veze s Igorom, prepričavajući slučajeve u kojima se zbog osjećaja prema njemu ponašala čudno. U očajničkom pokušaju da ga spriječi da je napusti, čak je pribjegla namjernom sudaru s čvrstom betonskom barijerom.

S punom namjerom namjerno sam se vozilom čeono sudarila s čvrstom ogradom. Bila sam potpuno svjesna da ga ovaj postupak neće ostaviti ravnodušnim. I doista, to je imalo željeni učinak, rezultiralo našim pomirenjem. Srećom, iz incidenta sam izašla neozlijeđena, jer sam proračunala vrijeme svojih akcija. Iako je automobil pretrpio štetu, ne osjećam grižnju savjesti zbog toga. Bila sam itekako svjesna da će mi nedvojbeno pohitati u pomoć. No, nije ni slutio, čeka ga zamka: biti zarobljen u mom društvu, kako je prije nekoliko godina otkrila Stoja.

Posebno valja istaknuti činjenicu da je Igor odnedavno prisutan na popularnoj platformi društvenih medija, Instagramu. Igorova posvećenost fitnesu vidljiva je kroz fotografije koje dijeli, a na kojima prikazuje njegove redovite posjete teretani. Značajno je da on održava tu predanost unatoč tome što je u poznim godinama. Ova razina odlučnosti je vrijedna divljenja.