Bivši teniser je nedavno bio na udaru javnosti zbog tužbe koju je podneo protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović i njihove ćerke Amber. Igrač je zatražio delimično vlasništvo nad stanom koji je Tatjani prvobitno poklonila njena majka, koja je nekada bila udata za Gorana Ivaniševića. Teniski trener trenutno traži pedeset postotno vlasništvo nad pomenutom imovinom. Mediji pomno prate dešavanja oko ovog pravnog procesa.

Na samom početku Tatjana nije obraćala pažnju na njega ali je Goran bio odlučan u želji da osvoji njenu naklonost. Uložio je najveći napor da je šarmira, što je uključivalo i gledanje epizode televizijske emisije “Prijatelji”, u kojoj je prelepa manekenka bila na naslovnoj strani magazina “Cosmopolitan”. Iako su bili stranci, Goran je uspeo da dobije Tatjanin broj telefona i njih dvoje su dogovorili zajedničku večeru. Međutim, Tatjana je u početku izgledala neodlučno oko mogućnosti izlaska.

Uprkos svim preprekama, Goran je istrajao u potrazi za Tatjanom, a njihova odlučnost je dovela do razvoja romantične veze. Goran je 1999. godine zaprosio Tatjanu, ali se nisu odmah venčali. Njihova ćerka Amber Marija rođena je 2004. godine, a sin je stigao tri godine kasnije. 2009. godine vjenčali su se u San Pedru, SAD. Nažalost, njihova zajednica je prerano prekinuta, a trajala je samo četiri godine prije nego što je Tatjana podnijela zahtjev za razvod, prenose hrvatski mediji. Tada je Goran prevario sa drugom ženom i porodica im se raspala.

Kada se par razveo, njihovo dvoje djece bilo je u veoma različitim fazama razvoja. Amber Marija, njihova kćerka, imala je deset godina, dok je njihov sin Emanuel imao samo pet godina. Nedugo zatim, Tatjana je objavila svoju romantičnu vezu sa šarmantnim muzičarem Vlahom Arbulićem, koja je mnoge iznenadila zbog velike razlike u godinama između njih. Međutim, oni su ustrajali i njihova zajednica je opstala. Naime, u roku od godinu dana od zajedničkog druženja dobili su zajedničko dijete.