U jednom periodu svog života pjevačica Suzana Jovanović proživjela je burno razdoblje. Bila je u braku s Radetom Zdravkovićem s kojim je dobila sina Danijela. Ipak, njihova sreća bila je kratkog vijeka, jer se par na kraju razišao. Taj rastanak nije prošao u dobrim odnosima. Nažalost,  Suzana je na kraju odlučila prekinuti sve veze s dječakovim ocem. Ove okolnosti stvorile su povoljan ambijent za bolest Suzane Jovanović. Suzana je već preko dvije decenije u sretnom braku sa Sašom Popovićem poznatim biznismenom u muzičkoj industriji i par ima i kćerku Aleksandru.

Pjevačica, koja je godinama odlučila šutjeti o svojoj nevolji, nedavno je progovorila o svojim problemima dok je prisustvovala predavanju dr. Petra Garjajevima, suvremenog genetičara i molekularnog biologa koji je poznat po svojim istraživanjima o učincima kvantne genetike. na DNK i njezin potencijal za iscjeljivanje pojedinaca. Predavanje je održano u Ruskom domu u Beogradu, a izvijestio je časopis “Svet”.

Dodatnim ispitivanjem pokazalo se da je bolest Suzane Jovanović povezana s radom štitne žlijezde. Pjevačica je svoje mišljenje o tome izrazila sljedećom izjavom: Tijekom svog života doživjela sam brojne događaje uključujući moj angažman u show businessu, radne izazove i osobne borbe.

Unatoč tim teškim okolnostima, izdržala sam s osmijehom na licu. Nažalost, ta sudogađanja uzela danak mojoj štitnjači, što je rezultiralo zdravstvenim problemom. Međutim, uspješno sam riješila ovaj problem lijekovima i moje zdravlje je sada dobro. Tome j euveliko pridonijela i idilična zajednica koju ima sa svojim suprugom koji je pazi kao malo vode na dlanu. Njih dvoje mnogi smatraju najidelanijim parom na domaćoj estradnoj sceni pa i šire.

Oglasi - Advertisement