Srbijanska folk pjevačica Suzana Jovanović proslavila se tijekom 1990-ih hitovima koji su bili na vrhu top lista kao što su “Svilena maramica”, “Rođena u pravo vrijeme” i “Ko me jedom prevari”. Rođena u Beogradu 1969., počela je nastupati na svadbama, krštenjima i drugim događajima s 15 godina, da bi naposljetku privukla pozornost istaknutih orkestara tog vremena. Potaknuta Borom Dugićem, snimila je svoju prvu pjesmu te producirala deset albuma i brojne singlove.

 

Udala se 1997. godine za Aleksandra Sašu Popovića, direktora “Grand produkcije”, a 1999. su dobili ćerku Aleksandru, osim Suzaninog sina Danijela iz prethodnog braka. Nakon rođenja kćeri, Suzana se povukla iz javnosti kako bi se posvetila obitelji, no vratila se 2010. godine i objavila  album “Ludilo”, nakon kojeg je uslijedilo nekoliko singlova pod etiketom “Grand production”. Njen i Sašin brak se smatra najidealnijim na estradnoj sceni u Srbiji.

Kako je Suzana Jovanović zagazila u šesto desetljeće, uvriježeno je mišljenje da pjevačica izgleda bolje nego ikad. Njezin blistavi osmijeh ukazuje na njezino samopouzdanje i udobnost unutar vlastite kože. Osim toga, njezina je garderoba pomno odabrana kako bi osigurala besprijekornu prezentaciju na svim javnim događanjima. Na jednom snimanju “Granda” Suzana Jovanović plijenila je pažnju publike portretom srpske Barbie. Njezin izgled bio je zadivljujući, a njezina šminka, frizura i odjeća odisali su esencijom Barbie. Outfit, koji je uglavnom bio ružičast, savršeno je upotpunio njezin cjelokupni stajling i ostavio publiku u čudu.

Suzanin izgled podsjećao je na zrelu ženu u šezdesetima zbog visokog plavog repa i upotrebe ružičaste šminke. No, unatoč tome, modni znalci ostali su zadovoljni njezinim outfitom. Bijele zvonaste hlače i ružičasta košulja savršen su spoj, jer modni detalji upotpunjuju cijeli komplet. Suzana je pomno odabrala rozu torbu “Louis Vuitton” kako bi upotpunila svoje bijele sandale. Nakon ovog debija dobila je brojne komplimente koji aludiraju na to da izgleda bolje nego ikada prije.