Na  dan 19. rujna navršilo se točno dvije godine od odlaska Marine Tucaković. Bila je tekstopisac čiji je utjecaj zauvijek promijenio glazbenu industriju u Srbiji ali i u regiji, a također i žena odgovorna za stvaranje nekih od najvećih hitova svih vremena. Trebalo bi vremena i prostora da se pobroje svi ali je vima poznato da je ona bila najveći majstor za stihove.

Nakon što joj je dijagnosticiran COVID-19 i priključena na respirator, prebačena je u KBC Dragiša Mišović gdje je provela posljednje dane. Njezina je bolest počela 14. rujna 2021. i bila je pozitivna na virus. U ranoj fazi 2018. dobila je dijagnozu kancerogenog tumora dojke. Bez odgađanja je operirana. Nažalost, Marina je preminula prije dvije godine dana od posljedica opsežne i teške bolesti. Sahranjena je na beogradskom Novom groblju, pored sina Miloša Miše Radulovića, koji je prerano otišao u 24. godini života.

 

Milan Radulović Laća,njen drugi sin,  koji je preminuo u 36. godini u Izraelu, sahranjen je samo 15 mjeseci nakon što su mu majka i brat sahranjeni. Prema pisanju Kurira, ikona Bogorodice s djetetom krasi grob Marininog sina. Ova ikona simbolizira središnju vrijednost kršćanstva, a to je ljubav između majke i djeteta. Vjeruje se da je Marina stavila ovu ikonu na grob svog sina kao način da se nosi s gubitkom djeteta.

Marina, koja je u međuvremenu preminula, otvoreno je govorila o svojoj borbi s emocionalnim slomovima. Njezini stihovi često su nagoviještali osjećaj nadolazeće propasti, a prioritet joj je bilo da spasi svog najstarijeg sina Miloša. Zajedno su ga pokušali osloboditi iz stiska ovisnosti o drogama, vjerujući da će u tome uspjeti. Nažalost, dogodio se najgori mogući ishod. Posebno je težak bio mjesec prosinac. Marina je ušla u sobu i suočila se sa svojim najgorim strahom. Njezino je dijete nepomično ležalo na krevetu, a ona je otkrila da su mu prsti već pomodreli. Kasnije je priznala da nema ništa poraznije nego vidjeti vlastito dijete u takvom stanju. Unatoč tome, nije htjela vidjeti rezultate obdukcije.