Svekrva Aleksandre Prijović od početka je uvijek pohvalno govorila o supruzi svog sina. Zorica je oduševljena što je njen nasljednik konačno pronašao posvećenog i nesebičnog partnera u Aleksandri, koja ne samo da joj je rodila unuka, već ima i uspješnu karijeru pjevačice. Presretna zbog ovih uspjeha, Zorica je Priju dočekala kao svoje dijete. Iako je Filip odrastao sa svojim ocem i njegovom drugom suprugom Lepom Brenom on je jako blizak sa svojom majkom koj aživi u Americi sa svojom porodicom.

 

Kako je vrijeme prolazilo, Aleksandrina naklonost prema Zorici je sve više rasla, a kulminirala je dubokom ljubavlju koju oboje sada priznaju i uzvraćaju svim srcem. Unatoč šuškanjima o mogućim bračnim problemima između Prije i Filipa, teško je ne razmišljati o reakciji svekrve Aleksandre Prijović usred svega toga. Postavlja se pitanje na čiju je stranu kad se par upusti u bilo kakav nesporazum.

Srećom, odnos između pjevačice i njenog muža   do sada nije doživio značajnije promjene. Unatoč medijskim pričama o razdoru između njih zbog ljubomore prema njihovom menadžeru, poznata umjetnica i inasljednik  Bobe Živojinovića uspjeli su pronaći rješenje koje je, barem iz perspektive javnosti, bilo zadovoljavajuće.

Na dan Aleksandrinog rođendana, zajednička fotografija para osvanula je na njihovim Instagram nalozima. Ovaj se čin naširoko doživljava kao opovrgavanje bilo kakvih glasina ili nagađanja. Nadalje, sličnu fotografiju podijelila je i svekrva Aleksandre Prijović na svom nalogu. Poruku na profilu popratila je fotografijom na kojoj u zagrljaju drži snahu: Srećno najsrećnija moja! Čini se vrlo vjerojatnim da unutar kućanstva Živojinovića nema sukoba, i  da su svi pokušaji zlonamjernih pojedinaca da unesu podjele među njima uglavnom bili bezuspješni.

Oglasi - Advertisement