Jelena Karleuša  sa fudbalerom Duškom Tošićem ima dvije kćerke koje su poznate javnosti zbog svojih roditelja.  Iako par prolazi kroz turbulentan period i razvod koji je pjevačica najavila još prije više od godinu dana, kada su u pitanju njihove roditeljske dužnosti oboje su tome potpuno posvećeni. Dobrobit njihovih kćerki im je važnija od bilo čega drugog. Kako ulaze u tinejdžerske godine, tema prvih ljubavi za njih postaje sve aktualnija. Nika Tošić, popularna je i na društvenim mrežama, i postala je simpatija mnogih svojih vršnjaka. Mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška  Tošića preko platforme “Tik-Tok”,često obavještava svoje pratitelje o dešavanjim u njenom životu.

Nika je prikupila znatan broj pratitelja na svojoj omiljenoj platformi društvenih medija. Često objavljuje videozapise koji osvajaju njezinu publiku i pokazuju njezine talente, kao i njezinu sklonost mijenjanju izgleda. Njezine objave izazivaju veliku pozornost i služi kao inspiracija brojnim mladim djevojkama. No, zaljubljivanje Nike Tošić do sada nije bila tema o kojoj je bila spremna govoriti.

Svojom karakterističnom duhovitošću, šarmantna pubertetlija odlučila je odgovoriti na posebno intrigantan upit svojih fanova – postoji li u školi neka osoba koja ju je zainteresirala. Nika, karizmatična osoba, izrazila je svoj prezir prema simpatiji u školskom okruženju. Nazvala je to odbojnim susretom i čak je otišla toliko daleko da je rekla da joj je srce već slomljeno, što je vidljivo iz njezinih gestikulacija u javno označenom videu.

@.nikaspam

Ne volim osecaj imati simpatiju u skoli to je odvratno iskustvo

♬ original sound – 🎶🎧

 

Ostaje nejasno kako njeni roditelji  reagiraju na prve ljubavne doživljaje svog djeteta, no otac Duško vjerovatno neće reagovati  ravnodušno. Kao što je opće poznato, očevi su često duboko uloženi u emocionalnu dobrobit svoje djece posebno kada su u pitanju kćerke.