Markantna pojava Tamare Vučić ne prestaje da plijeni javnost u domovini, ali i šire. Šarmom naše prve dame, čini se, nije impresionirana samo domaća publika, već i svjetska javnost te modni stručnjaci. Tijekom službenog međunarodnog dočeka u Americi, supruga predsjednika Aleksandra Vučića ostavila je popriličan dojam svojim ponašanjem i modnim odabirom. Dapače, njezino je prisustvo nadmašilo čak i ono prve dame Amerike, Jill Biden.

Tamara i njezin suprug odazvali su se službenom pozivu predsjednika Sjedinjenih Država Joea Bidena. Medijski je ovaj događaj bio opsežan i dalekosežan. Susret dvojice čelnika i razlog za njega, kako se i očekivalo, zauzeli su središnje mjesto. No, teško je bilo zanemariti pozornost koju je u ovoj prigodi vrijednoj pažnje izazvalo odijevanje naše prve dame.

Tamara i njezin suprug uskladili su svoju odjeću, on je nosio crno odijelo, bijelu košulju i crnu kravatu, a Tamara je nosila pripijenu haljinu na jedno rame u živahnoj Ferrari crvenoj nijansi. Markantna pojava Tamare Vučić, isklesanih crta lica i nesvakidašnje ljepote, zaokupila je pažnju domaćih medija. Zabilježili su njezinu neosporivu karizmu i elokvenciju, a brzo je postala tema interesa kao prva dama. Fotografija s prijema bila je široko rasprostranjena, pojavivši se na naslovnicama brojnih publikacija. Uz to, podijelila ga je i na svom osobnom profilu uz kratku popratnu napomenu.

Tijekom svečanog prijema kod predsjednika Bidena potvrdili smo predanost jačanju međusobnih odnosa. Čini se da je ova posebna snimka jedna od rijetkih fotografija koja prikazuje predsjednika i prvu damu zajedno u javnom okruženju. Nadalje, čini se da je to prvi primjer takve slike na njezinom profilu društvenih medija od njezine povećane online prisutnosti. Mnogi su se već počeli i pitati zašto nikada ne obajvljuje slike sa svojim suprugom.