Nedavno je Maša Memedović doživjela divlju i nezaboravnu djevojačku večer koja je na nju ostavila neizbrisiv dojam. Sjećanja na tu subotu ostat će joj cijeli život jer je odlučila stati na “ludi kamen”. Na privatnoj svadbi održanoj za uže društvo najmilijih, kći poznatog voditelja Jovana Memedovića izgledala je  kraljevski.

Maša radije svoj osobni život drži tajnim i skromnim, ali postoje neki događaji koji su previše značajni da bi ostali nezapaženi. Nedavno je na Instagramu podijelila nekoliko objava u kojima je dočarala svoju prekrasnu vjenčanicu. Haljina se odlikuje otvorenim ramenima i blago dubokim dekolteom koji je savršeno nadopunjuje. Blistavo lijepa Maša izgovorila je sudbonosno “da” svom odabraniku, redatelju i scenaristi Bogosavu Apostoloviću.

Mladenci su iz crkve izašli razdragani i nasmiješeni, ruku pod ruku kao muž i žena. Veselo su proslavili tu prigodu sa svojim gostima, uz živu glazbu. Vidljivo je da je mladenka u potpunosti spremna za nezaboravno slavlje koje će se nedvojbeno produžiti do ranih jutarnjih sati i sutradan.

Tijekom svadbene ceremonije Mašina majka Mirjana bila je jednako razdragana kao i sami mladenci te je plesala i pjevala uz ostale uzvanike. Unatoč tome što je bivša supruga poznatog televizijskog voditelja, na vjenčanju svoje kćeri izgledala je zadivljujuće. Mirjana je za ovaj događaj odjenula haljinu u ciklama boji do koljena. Uparila je haljinu s bež visokim potpeticama kako bi upotpunila svoj komplet. Čini se da se i Mašina mama ovoga puta odlično snašla u stajlingu. Može se samo zamisliti kako je Mirjanin bivši suprug reagirao kad ju je ugledao u ovom elegantnom izdanju. Inače Jovan Memedović je bio taj koji je mladu predao njenom budućem suprugu.

Oglasi - Advertisement