Ona je jedna od uspješnijih tekstopisaca u Srbiji i napisala je veliki broj hitova. Nakon što je jednom bila udata, kantautorica je shvatila da se uvijek borila s konceptom braka jer se osjećala nespremnom za izazove života. Prethodni suprug Leontine Vukomanović talentirani je violinist Filip Pat, a unatoč razvodu zadržali su prijateljske odnose.

Leontina nije od onih koji bježe od tabu tema koje bi drugima mogle biti neugodne. Naime, otvoreno je otkrila da je na vrhuncu slave jedva spajala kraj s krajem. Unatoč nevjerici okoline, nije imala ni novaca ni sredstava da pokrije stanarinu. Nakon uspješne karijere, u svibnju 2009. upoznala je violinista Filipa Pata. Par se bez odlaganja vjenčao nakon samo tri mjeseca. Godinu dana kasnije uslijedilo je rođenje kćeri Lucije, no brak je nedugo nakon toga završio razvodom. Unatoč razdvojenosti, njih dvoje su zadržali prijateljski odnos.

Konačna sreća djeteta može se pronaći u ugodnoj atmosferi lišenoj neprijateljstva. Leontina je otkrila  da je imala tu sreću da ima tako skladno okruženje. Slično tome, violinist uvijek hvali Leontinu u pozitivnom svjetlu. Osim Lucije, violinist ima još dvoje djece, a odvažio se i na novi posao izrade i prodaje pita.

Prema vlastitom kazivanju, glazba nije unosno područje te je osoba koja preuzima inicijativu. Od samog početka svirao je violinu na poseban način u odnosu na svoje vršnjake. Nakon što je iscrpio svoja sredstva, razmišljao je o poslovima koji zahtijevaju minimalna ulaganja i zaključio da je pripremanje pita idealan izbor. Njegove najpopularnije pite sadrže krumpir, sir i meso, a okus maline i vanilije su nešto manje tražene, ali i dalje prilično popularne, kako je izjavio prije dvije godine.