U Novom Pazaru u Srbiji pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova uhitili su E. Dž. (19) iz Sjenice zbog osnovane sumnje da je umiješan u izvršenje teškog ubojstva. Također, uhićen je E. H. (40) iz Novog Pazara zbog osnovane sumnje da je pomogao počinitelju nakon počinjenog kaznenog djela.

Potvrđujući naše sumnje, utvrđeno je da je E. Dž. je u društvu S. Ž. (27), za kojim policija trenutno traga. Oni su 8. februara ove godine oštrim predmetom nanijeli smrtonosne povrede dvadesetosmogodišnjaku Nusretu D. iz Tutina.

Nakon toga su se njegovog tijela riješili tako što su ga bacili u napušteni bunar koji se nalazi u selu Međugorje kod Sjenice. Mediji navode da je E.H. je pod sumnjom da je skrivao S.Z. u svom stanu nakon počinjenja kaznenog djela.

Osim toga, policija je po nalogu tužiteljstva uhitila R. H. (27) iz Sjenice zbog navodnog neprijavljivanja planiranja kaznenog djela. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, po nalogu Višeg državnog tužiteljstva, uz kaznenu prijavu biti privedeni u nadležno tužiteljstvo.