Miroslav Ilić se u 21. godini oženio Gordanom, svojom voljenom partnerkom u mladosti, koja je tada imala samo 19 godina. Datum njihove zajednice je 5. septembar 1971. godine. Od tada su dobili dvoje djece: kćerku Mariju i sina po imenu Marko. Marija, koja je trenutno udata za političara Dragana Šutanovca, ima dva svoja sina po imenu Predrag i Strahinja.

Miroslavov sin Devin nedavno je dobio ćerku, ali pošto se smatraju vanbračnima, odlučio je da se drži na distanci od njih. Uprkos tome, Miroslav je ponovo postao deda.
Pre nekoliko meseci rođena je unuka Miroslava Ilića i Mirjane Antonović. Ozarena baka s velikim veseljem dijeli svoje fotografije na raznim društvenim mrežama.

Javnost je upoznata sa činjenicom da je proslavljeni pevač po peti put postao deda, kao i sa otkrićem da je njegov sin Devin, cenjeni lekar, prethodno bio oženjen, a sve zahvaljujući obelodanjivanju nekadašnjeg Miroslavljevog romantičara. partner. Uprkos obilju dostupnih informacija, navodno se mrčajevački slavuj nije trudio da premosti distancu sa sinom ili poseti sopstvenu unuku. Ove detalje javno je otkrila niko drugi do Mirjana.

Koristeći platforme društvenih medija, upozorila je svog bivšeg partnera da preispita svoju odluku, podsjetivši ga na ono što bi potencijalno mogao izgubiti. Međutim, čini se da njena poruka nije primljena dalje od ove komunikacije. Tokom proteklih nekoliko mjeseci, Otakako je bila uključena u sudske postupke. Nedavno je dobila protivtužbu, ali je donekle uspela da se pomiri sa Ilićem. Čin da bude baka je onaj koji joj pričinjava veliko zadovoljstvo. Fotografija sina i unuke koja je nedavno snimljena ostavila je značajan utisak na njene fanove. Utisak je bio toliki da ih je zaprepastio. Neosporno je da je unuka Miroslava Ilića neodoljiva i simpatična prisutnost koja je vrlo brzo postala žarište kako uže tako i šire porodice. Njen šarm i harizma osvojili su srca svih koji je poznaju.

Oglasi - Advertisement