Javnost je oduvijek bila fascinirana romantičnim vezama Pavela Mensura, posebno sa njegovom prethodnom partnericom Nastasijom Stošić. Mnogi su bili znatiželjni da li bi neko mogao da je zameni u njegovom srcu. Međutim, čini se da njegova sadašnja djevojka nije razočarala, jer je prelijepa voditeljka ponovo viđena u zagrljaju mladog Mensura. On je poznaat kao veliki zavodnik što nije ni čudo ako uzmemo u obzir kako dobro izgleda. Pavle je sin poznatog glumca Irfana Mensura i njegove druge supruge Srne Lango koji su se razveli prije nekoliko godina ali su ostali u dobrim odnosima i redovno se viđaju na porodičnim okupljanjima..

Nastasija Stošić, ćerka proslavljenog fudbalera Vlade Stošića, nedavno je podelila fotografiju na kojoj je sa bivšim dečkom snimljenu tokom njihovog putovanja u Rovinj. Svima je evidentno da se njihova romantična veza ponovo rasplamsava i cveta. Pavlo Mensur je sada Nastasijina značajna druga.

Srna Lango je nedavno na svom profilu objavila porodičnu fotografiju na kojoj se nalazi potencijalna snaja, čime je bila prva zajednička fotografija od raskida. Simpatični domaćin je sada potvrdio sretne vijesti. Podsećanja radi, pred kraj 2021. Pavle je prekinuo dugogodišnju vezu sa koleginicom Ivanom Zečević. Namjera mu je bila da nastavi romantičnu vezu sa bivšom članicom “Hurricanea”, Ksenijom Knežević. Nažalost, veza između Pavla i Ksenije bila je kratka. Ubrzo potom, Nastasija je ušla u Pavlov život.

Nastasija, koja važi za jednu od najtalentovanijih mladih voditeljki, zaposlena je na kanalu Euronews. U Hello! magazin Soirée prošle godine, šarmantni dvojac prošetao je crvenim tepihom, a posmatrači su mogli iz prve ruke da vide harmoniju i odnos para.

Oglasi - Advertisement