Zamjena pjevačice Ane Bekute njegovim kolegom Draganom Kojićem Kebom u narednih pet emisija Zvezde Granda zbog „hitnog slučaja” izazvala je radoznalost kod mnogih.
U trenutku kada je Ana tražila odsustvo, javile su se spekulacije o razlozima iza toga, što je izazivalo radoznalost o prirodi situacije. Rukovodioci Grand produkcije su kratko napomenuli da pjevačica iz opravdanih razloga neće biti prisutna na postojećim snimcima.
U nedostatku bilo kakvog zvaničnog saopštenja, među gledaocima su počele da se javljaju spekulacije koje sugerišu da bi razlog izostanka mogao biti kraće putovanje, porodična stvar, pa čak i potencijalni zahvat.
Poznavaoci folk zvijezde ne žele da iznose konkretne detalje, ali ističu da je Anin izostanak iz veoma ličnih razloga koji ne bi trebalo da se iznose u javnosti. U međuvremenu, njena zamjena, Keba, odlučio je da ostane rezervisan.
“Neko vrijeme će biti odsutna moja cijenjena koleginica i prijateljica Ana Bekuta. Naša muzička kompatibilnost dovela je do prijedloga da zauzmem njeno mjesto. Ovu ulogu ću obaviti privremeno.”