Svetlana Ceca Bojković istaknuta je ličnost u svijetu kazališta, s karijerom koja je opsežna i slavna. Njezin osobni život jednako je fascinantan. Bojković se udavala tri puta, a iz prvog braka sa kolegom Milošem Žutićem ima ćerku Katarinu. Kasnije se udala za redatelja Ljubomira Mucija Draškića i tadašnjeg diplomata Slavka Kruljevića, čime je postao njezin treći suprug.Međutim Kaća koja je krenula maminim stopama je njeno jedino dijete.

U trenutku kada je razmišljala o raskidu braka kao institucije, slučajno je naišla na Slavka. Unatoč svojoj neočekivanosti, njihova se ljubav pokazala snažnom. Bilo je toliko intenzivno da se čak preselila u Finsku, gdje je on služio kao veleposlanik. Godine 2011. izmijenili su zavjete i postali muž i žena.Jednom je izjavila da joj je živjeti s mužem mnogo ugodnije nego živjeti sama. Izrazila je zadovoljstvo svojom odlukom i pripisala zasluge ljudskim kvalitetama svog supruga i zajedničkom pogledu na život što ju je osvojio.

Intrigantno je primijetiti da je Ceca odlučila ne nositi konvencionalnu vjenčanicu tijekom svog vjenčanja, unatoč tome što je prigoda opisana kao “treći put je čar”.Ceca se odlučila za svečanu haljinu meke, čelične nijanse. Dan koji smo proveli s prijateljima kod kuće bio je nevjerojatno prekrasan, a to se odražavalo i na naše zajedničko raspoloženje. Nakon privatne i gotovo tajne ceremonije, ukratko je ispričala priču o lijepoj i veličanstvenoj zabavi.


Osim iznimnih glumačkih sposobnosti koje su vrijedne najvećih priznanja u industriji, našu omiljenu filmsku i kazališnu ikonu karakterizira i zarazan osmijeh. Ceca Bojković odiše opipljivom aurom pozitivnosti i nade gdje god dođe, a to je nedvojbeno dokaz bogatstva njezinih emotivnih iskustava. Moj suprug jako cijeni umjetnost i ima istančan ukus. Naš odnos ne bi bio moguć da on nije posjedovao tu osjetljivost i estetski senzibilitet koji je vrlo sličan mom. Kada zajedno promatramo umjetnost ili čitamo knjige, naši razgovori i reakcije otkrivaju koliko su slična naša iskustva i koliko su blisko usklađeni naši pogledi na život, svijet i ljubav. Oboje smo zadovoljni i ispunjeni, a ja sam zahvalna što je on vesela i pametna osoba, što mi je od velike važnosti. Živimo udobno i zahvalni smo na našem životnom stilu primjerenom dobi.