Bivša supruga Igora Jurića upečatljivo je lijepa žena. Unatoč pedesetoj godini života, izgledom podsjeća na mlađahnu djevojku.Uposljednjim mjesecima, Igor Jurić, osnivač Zaklade Tijana Jurić, izazvao je pozornost svojom ljubavnom spremom s Milenom Ivanović Popović. U međuvremenu, Igorova bivša supruga Mirjana dulje je vrijeme izbivala iz javnosti.

Par, Igor i Mirjana, doživio je najrazorniji događaj koji se može zamisliti: gubitak djeteta. Njihovu kćer Tijanu je 26. srpnja 2014. godine u blizini Bajmoka oteo, a potom i ubio Dragan Đurić, koji je potom osuđen na 40 godina zatvora. Par ima još jednu kćer Sašku., ali nakon tragedije koja ih je snašla njih dvoje nisu našli snage d nastave život zajedno i razveli su se u miru.


Saška često na društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima je s majkom. Nedavno je Saška proslavila pedeseti rođendan svoje majke objavivši njezinu fotografiju i napisala: “Moja kraljica danas puni 50. Možda nije moja, ali je ostarjela kao dobro vino.


Prema Igorovim riječima, Mirjana je pokazala veću prisebnost nego on nakon što su doživjeli nesreću. Važno je napomenuti da su obje osobe iste dobi, točnije 49 godina, te da su pohađali istu školu. Nakon razvoda para, Igor je započeo romantičnu vezu s nevjenčanom suprugom preminulog Olivera Ivanovića. Njih dvoje su u vezi dosta dugo a postoje glasine da žive zajedno u Novom Sadu. Međutim svoju su vezu držali u tajnosti sve dok Milena nije objavila njihovu zajedničku fotku na svom Instagramu što je izazvalo velike reakcije u javnosti a većina komentara je bila negativna. Nije jasno zašto su ih ljudi osuđivali obzirom da su oboje slobodni i da su preživjeli velike tragedije.