Srpska pop muzička industrija pretrpela je juče značajan udarac na opraštanju Aleksandra Đokovića. Ovaj nesrećni incident označio je kraj jedne ere, pošto je uvaženi vođa i tvorac Odeljenja hirurgije otišao od nas u 53. godini. Dr Đoković, koji je bio poznat po svojim vezama sa brojnim poznatim ličnostima, ostaće upamćen zauvek za operaciju koja mu je promijenila život na Kristinji Matanović, takmičarki na renomiranom takmičenju “Zvezde Granda”.

Operaciju je finansirao Saša Popović, koji je duboko tugovao zbog smrti voljenog saputnika. Veza koju su dijelili bila je neosporan dokaz prijateljstva, koja će zauvijek ostati urezana u Popovićevom srcu i u sjećanjima onih koji su imali sreće da su se susreli sa ovom izuzetnom osobom. Đoković, u ljubaznom prikazu, deli svoje bogatstvo znanja i stručnosti sa širom publikom tokom svog gostovanja u Grandeovoj emisiji, nudeći neprocenjive smernice i poglede na različite teme.

“Trenutna situacija je svima dobro poznata i razumljiva. Svaki novi napredak, kao što je najnovija laserska tehnologija, biće uvažen i prepoznat. Međutim, odluka o nabavci i korištenju ovih inovacija zavisi od načina razmišljanja i raspoloživih resursa. Ne pridržavam se poslovne politike koja od mene zahtijeva da posjedujem svaku novu stvar.

Umjesto toga, biram proizvode koji su dokazani i izdržljivi. Odustao bih od kupovine dok ne prođe nekoliko godina i da određeni artikl pokaže svoju vrijednost. Ovaj pristup je vođen mojom posvećenošću dobrobiti pacijenata“, rekao je Aleksandar u intervjuu za Grand Magazin.

Šehar Ražnatović je na Instagramu izrazio tugu nakon što je čuo vest o odlasku dr. Đokovića. U najsrdačnijoj poruci pevačica Ceca Ražnatović izražava večnu prazninu koju je ostavio naš voljeni Aleksa, priznajući da vreme ne može da je izleči, ali smo morali da nađemo način da živimo sa njom.