Vojin Ćetković nedvojbeno je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih glumaca srednje generacije ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji . Nisu samo njegove glumačke vještine ono što ga čini tako popularnim, već i njegov zapanjujući dobar izgled. Njegovoj supruzi, zanosnoj Slobodi Mićalović, mnoge žene zavide i to s razlogom. Naravno pripadnici muškog pola smatraju da je Vojin odlično prošao jer je oženio jednu od najljepših glumica na ovim prostorima. Zanimljivo, Ćetkovićeva obitelj ima još članova koji rade u filmskoj industriji i jednako su zgodni. Primjerice, njegova nećakinja Marta je markantna figura.

Kćerka  Vojinovog brata Bojana, koja je zaposlena kao pozorišna organizatorka u njihovom rodnom Kruševcu. Unatoč završenom Fakultetu dramskih umjetnosti, glumom se nije bavila kao njezin ujak. Umjesto toga, pronašla je interes u menadžmentu i produkciji te se odlučila usredotočiti na njih. Kako stoji na njenom IMDB profilu, sudjelovala je u raznim projektima, među kojima su “Ruski konzul”, “Lako je Raletu” i “Srce zločina”.

Pregledavajući njezin Instagram, mogu se pronaći razne fotografije s njezinih putovanja, snimke njezinih dnevnih rutina i post u povodu njezinog 31. rođendana u kolovozu. Na profilu je i nekoliko obiteljskih fotografija, među kojima je i ona na kojoj je s glumcem Vojinom. U objavi ga je s ljubavlju nazivala “ujakom”, sugerirajući blizak odnos s njim, njegovom ženom i kćerima.

Izreka “krv je gušća od vode” zvuči istinito, a možemo zaključiti da je talent dio obitelji, kao što kaže popularni američki idiom. U ovom slučaju možemo reći i da je ljepota nasljedna u porodici Ćetković što je jasno kada pogledamo Martine fotke.