Proslavljena pop zvijezda Jelena Karleuša  je u Beogradu prije dva dana priredila zapažen koncert na vodi. Nastavila je nadmašivati ​​očekivanja u svojoj glazbi i scenskoj prisutnosti. Nisu bili prisutni samo njeni obožavatelji i kolege, već i voljene Atina i Nika. Na iznenađenje mnogih, tu je bila i sestra Duška Tošića, s kojom je pjevačica oduvijek bila u sjajnim odnosima.

Iako su poznate zategnute obiteljske veze i razglašeni sukobi između Jelene i oca njezine djece, bivšeg fudbalera Duška Tošića, njegova sestra  Katarina je, kao dobrodušna osoba, odlučila pružiti nepokolebljivu podršku poznatoj pop zvijezdi. Čini se kako se Katarina tijekom njihove interakcije lijepo zabavila. Naime ona je bila prisutna na Jeleninom koncertu i to je svima dala do znanja objavomna Instagramu.

Pjesma “Abu Dhabi” i njena prateća izvedba posebno su se svidjele Duškovoj sestri, pa je snimku podijelila na svom osobnom Instagram profilu. Njenu odluku da to učini mnogi su smatrali ljubaznom i promišljenom gestom. Ovim činom j epokazala da je sa pjevačicom i dalje u jako dobrim odnosima bez obzira na sve što se događa između Jelene i njenog brata.

S obzirom na to da se Duško Tošić uvelike oslanja na podršku svoje sestre, kružile su priče da su njegovi sukobi s Jelenom utjecali na Katarinin odnos sa šogoricom. No, sada je svima vidljivo da Katarina i Jelena imaju pozitivan poslovni odnos te da se njihova veza izgrađena na ljubavi i poštovanju ne može lako prekinuti. Također je Jelena ostala u jako dobrim odnosima i sa svojom svekrvom što se moglo vidjeti na proslavi rođendana njenih kćerki.

Oglasi - Advertisement