Miki Manojlović je jedan od najpoznatijih glumaca u bivšoj državi koji je ostvario niz bravuroznih uloga po kojima će ostati zauvijek zapamćen u regionaljnoj kinematografiji. Kada je u pitanju njegov privatni život, on i njegova supruga Tamara Vučković Manojlović dokaz su da najčarobnije ljubavne priče mogu nastati pukim slučajem. Tamara, koja je od Mikija mlađa dvadeset godina, nije ni slutila da će jednog dana postati supruga već proslavljenog glumca kada ga je upoznala. Miki je za medije ispričao kako je tekla njihova ljubavna priča:

Tijekom rada na predstavi „Zločin i kazna“ imao sam zadovoljstvo upoznati Tamaru Vučković, izrazito nadarenu mladu glumicu. Tada sam javno govorio o njezinom talentu tijekom rasprave o nadolazećoj premijeri. Nisam ni slutio da će Tamara postati ljubav mog života, pratiti me na putovanjima u inozemstvo i na kraju roditi našeg sina. Gledajući unatrag, nevjerojatno je vidjeti koliko se toga promijenilo od tog prvog sastanka.

Moja karijera duguje veliku podršku nepokolebljivoj podršci jedne osobe – nje. Njezino ohrabrenje i vodstvo bili su ključni u oblikovanju osobe kakva sam danas. Bez nje, možda bih bio izgubljen u moru neizvjesnosti, odvojen od svog nasljeđa i bez poriva da se uključim u druge kulture. Ona je bila svjetionik inspiracije, omogućujući mi da dam značajne doprinose svojoj zajednici i šire. Miki je imao samo riječi hvale za svoju suprugu koja je za njega i najveći oslonac i podrška u životu.

Supruga Mikija Manojlovića je direktorka “JDP-a”. Glumila je u nekoliko ostvarenja među kojima su televizijske serije “Broz i ja” i “Na terapiji”, te filmovi “Simpatija i antipatija” i “Položajnik”.

Oglasi - Advertisement