Slika Milomira Marića uz renomiranu damu izazvala je veliki odziv primedbi i komentara. Milomir Marić je ugledna televizijska ličnost koja je danas nadaleko poznata. Godinama je poznato da ima prosperitetnu romantičnu vezu sa cijenjenom književnicom Vesnom Radusinović. Način na koji je osvojio srce ove zanosne ljepotice sada je svima očigledan zahvaljujući fotografiji od prije tri decenije koja se nedavno ponovo pojavila na društvenim mrežama.

Marićev put do jedne od najzapaženijih ličnosti domaće industrije zabave bio je dug i trajao je nekoliko godina. Jasno je da su ga oduvek obožavale žene i vešt zavodnik, o čemu svedoči i fotografija koju je na “Instagramu” podelila Mirjana Bobić Mojsilović iz 1993. godine. Mira se prisjetila vremena kada su oboje bili dio redakcije časopisa “Duga”, gdje je Marić započeo svoj profesionalni put.

U jednoj od svojih objava na društvenim mrežama, korisnica je podijelila staru fotografiju sa svojim pratiocima. Slika je nastala 1993. godine u redakciji Duge, a korisnica je izrazila radost što je pronašla ovaj nostalgični komadić uspomena iz djetinjstva. Slika na kojoj su Milomir Marić i Mira Bobić je za izuzetno kratko vreme prikupila značajan broj lajkova. Osim pisca, fotografiju je pohvalio i renomirani novinar. Iako trenutno ima bore i sijedu kosu, ova novinarka se nekada hvalila punom glavom izrazito crne, guste kose.

Uprkos protoku vremena, dame se slažu da je njegov izgled i dalje impresivan, a njegov izraziti šarm i muževnost nisu se smanjili s godinama. Naravno govorimo o njegovim obožavateljkama jer ima dosta i onih kojima se ne sviđa način na koji on vodi svoju emisiju.