Glumica Milena Radulović i njen partner danas su prisustvovali suđenju Miroslavu Miki Aleksiću na Višem sudu u Beogradu. Milena će tijekom suđenja biti ispitana u svojstvu oštećene. Da podsjetimo ona je prva javno otkrila da je bila zlostavljana od strane poznatog učitelja glume a nakon toga su joj se pridružile i druge žene i djevojke koje su prošle kroz istu jezivu torturu.

U društvu partnera Ognjena Jankovića, inače direktora i frontmena Beogradskog sindikata, glumica je u Palatu pravde stigla dvadesetak minuta prije roka. Kako prenosi Kurir, njih dvoje su, prema svemu sudeći, u ljubavnoj vezi već nekoliko mjeseci. Uprkos tome što su do sada svoju vezu čuvali daleko od očiju javnosti i medija, Milena Radulović i njen partner koji joj je podrška odlučili su da se na današnji dan pojave u javnosti. On je želio da pokaže da glumica ima njegovu podršku u svemu i da joj bude oslonac u ovom teškom ročištu.

Ognjen je u srpnju 2022. zaključio svoju 15-godišnju vezu s voditeljicom Bojanom Janković. Čak i nakon sporazumnog rastanka, njih dvoje su uspjeli ostati u prijateljskim odnosima i zajedno su odgovorni za dobrobit svoje dvoje djece. Nakon odlaska iz njihove rezidencije, glazbenik se trudi provesti što više vremena s njihovim potomcima. Obje njegove izabranice Bojana i Milena su u izvrsnoj fizičkoj kondiciji i jako su lijepe žene.

Optuženi Miroslav Mika Aleksić tereti se za teška kaznena djela silovanja i upuštanja u spolne radnje bez pristanka. Optužnicom je obuhvaćeno sedam djevojaka koje su bile žrtve Aleksićeva za osudu ponašanja. Suđenje je započelo u veljači 2022., a do sada su iskaze dale četiri žrtve.Konačno, danas je bio dan kada je Aleksić trebao suočiti se s Milenom Radulović, hrabrom glumicom koja je javno istupila i pozvala ostale žrtve da prijave slučajeve seksualnog nasilja.