Stjepan Hauzer je postao svjetski poznat muzičar koji puni i najveće dvorane. Još 2015. godine javnost je ostala zatečena viješću da su Jelena Rozga i Stjepan Hauser u ljubavnoj vezi. Pjevačica je izrazila svoje oduševljenje i veličala Stjepanove osobine vrijedne divljenja. Kako bi proslavili svoju prvu godišnjicu, par je otputovao u Veronu. Nakon toga, u veljači sljedeće godine, javno su objavili svoju namjeru da se vjenčaju. Unatoč rastućem uzbuđenju oko njihove svadbe, Jelena i Hauser razišli su se 2017., nakon čega je uslijedilo razdoblje radijske šutnje s obje strane. Nije izdano službeno priopćenje o razlozima njihovog rastanka, no počele su kružiti glasine da je pjevačica ostala shrvana.

Nakon razdoblja dubokog razmišljanja, Stjepan i ja smo došli do zaključka da zaključimo našu romantičnu vezu i krenemo svojim individualnim putevima. Čuvamo lijepe uspomene na trenutke koje smo proveli zajedno, ali željni smo otkriti nove prilike i sreću koje nosi budućnost. Ponizno tražimo od medija da priznaju našu želju za očuvanjem naše privatnosti i da se suzdrže od daljnjeg ulaženja u ovu stvar. Pjevačica je hrvatskim medijima otkrila da je odluka bila obostrana, te im zahvalila na razumijevanju. Violončelist je dao i prvi javni komentar o njihovoj vezi.

Moja veza s njom bila je uistinu izuzetna i trajala je pune dvije godine. Bilo je to veličanstveno razdoblje mog života, a sjećanja na njega još uvijek zauzimaju posebno mjesto u mom srcu. U West Innu su se prvi put susreli na izboru za “Miss Universe”. Iako mu je početna namjera bila promatrati mlađe žene, bio je očaran njome i otkrio je da nije nalik nijednoj drugoj. Tako je započela njihova veza, ispričao je Hauser u nedavnoj epizodi Knjazališta.

Hauser je odgovorio na glasine da njega i Jelenu privlači isti spol. Glazbenik je te tvrdnje odbacio kao besmislene i frustrirajuće. Hauser i Jelena dvije su godine dijelili dom, što je rezultat njihove iskrene ljubavi.