Marko Bijelić, prvorođenac Dragane Mirković, izrastao je u izuzetno zgodnog gospodina. Dragana je osoba koja je cijelu svoju karijeru izgradila bez ijednog skandala ijako je posvećena porodici. Opće je poznato da posjeduje poletan šarm i karakter kojem se mnogi dive. Nasljednik Dragane Mirković klonio se svjetla reflektora i nastojao svoj privatni život zadržati u privatnosti. Unatoč tome, njegova nedavna prisutnost na društvenim mrežama dovela je do porasta popularnosti, osobito među ženama koje su očarane njegovim izgledom. Marku Bijeliću, koji ima 22 godine, obrazovanje je bilo prioritet prije svega. Vješto je zaobišao bilo kakav oblik glasina ili kontroverzi, ali je otvoreno priznao da uživa u luksuznom načinu života.

Uz nepokolebljivu predanost tjelesnoj spremi, on daje prednost sportu i nikada ne preskače teretanu. Kao rezultat toga, svoje je mišiće pomno isklesao gotovo do savršenstva, a njegova je zgodna tjelesna građa neodoljiva mnogim ženama. S druge strane, ona je primateljica svakodnevnih komplimenata, ponajviše zbog svog upečatljivog izgleda, a posebno blistavog osmijeha. Bilo je nekoliko komentara na račun Markovog fizičkog izgleda, popraćenih tvrdnjama da mu je lako održavati izgled jer mu je majka Dragana Mirković. Osim toga, bilo je izjava koje su sugerirale da je postizanje Markovog izgleda jednostavno, te da samo zahtijeva posjet plaži i dvorcu u Austriji. S druge strane, izvještaji pokazuju da se Marko bavi skladanjem glazbe i često nastupa sa svojom majkom, istaknutom osobom na balkanskoj glazbenoj sceni.

Mlađi Bijelić otvoreno priznaje svoju sklonost prema raskošnim automobilima, ekstravagantnim izlascima i uživanju u odmoru. Međutim, on je također strastveni obožavatelj utrka Formule 1. Njegovo nedavno hvalisanje vrti se oko posjedovanja automobila “Rolls Royce Ghost”, koji može koštati i do 400.000 eura. Ovo automatsko vozilo opremljeno je s čak osam brzina, a ima i kameru za skeniranje ceste koja pomaže u predviđanju neravnina na cesti.

Nekoliko mjeseci kružila su nagađanja o ljubavnoj vezi između sina Dragane Mirković i kćeri Zdravka Čolića. Pratitelji Une Čolić i Marka Bijelića primijetili su da njih dvoje često posjećuju ista događanja i druže se u istim krugovima, što je potaknulo šuškanja o njihovoj mogućoj vezi. Nagađanja su se posebno rasplamsala nakon što su se pojavile snimke iz jedne raskošne zalogajnice u gradu, gdje su viđeni kako zajedno večeraju. Nasljednici istaknutih glazbenih ikona uživali su u međusobnom društvu uz slatku ponudu japanskih delicija.