U medijima su nedavno kružile vijesti o pjevačici koja je sarađivala sa Dinom Merlinom na popularnoj regionalnoj pjesmi, a sada živi na selu. Tokom nedavnog intervjua, otkrila je transformaciju iz “pop zvijezde” u farmera. Ivana Banfić, koja je nekada bila poznata pjevačica, i danas ima posebno mjesto u srcima mnogih ljudi. Trenutno sa suprugom Krunom Ldišićem i sinom Janom živi u kući koja je nekada bila u vlasništvu Krune, Ivana je napomenula da nema problema sa obavljanjem svakodnevnih poslova koje nosi stanovnica sela. Kada je u pitanju muzička scena za sada nema namjeru da se na nju vraća.

Tokom nedavnog zdravstvenog programa, Ivana Banfić (52), poznata pevačica, ispričala je svoje iskustvo sa baštovanstvom. Napomenula je da popularna koncepcija vrtlarstva kao idiličnog nije sasvim tačna, iako ima smirujući učinak. Banfić je napomenula i da je baštovanstvo za nju bilo novo iskustvo. Dalje je otkrila da je njena odluka da se preseli na selo bila mudra, jer je prije 20 godina uvijek bila obučena u usku odjeću i visoke potpetice i bila je pod stalnom prismotrom medija, što je zahtijevalo besprijekoran i dopadljiv imidž.

 

 

Reklama za proizvod je bila prilično uvjerljiva i uspješno je nagovorila brojne pojedince da ga kupe. Reklama je predstavljala proizvod kao idealan lijek za uobičajeni problem i jamčila da će biti efikasan i jednostavan za korištenje. Ipak, nakon korištenja proizvoda, značajan broj kupaca je otkrio da on ne ispunjava obećane prednosti. Uprkos ovom razočaranju, kompanija je ustrajala u promociji proizvoda kao čudesnog rješenja, što je izazvalo iritaciju i nezadovoljstvo kupaca.

 

 

Kako je pojasnila, individualni faktori poput zdravlja ili nagona nemaju uticaja na program. Ne postavljaju se pitanja i date dužnosti su obavezne za ispunjavanje. Pažljivim razmišljanjem zaključio sam da je moja prirodna ljepota dovoljna i da nema potrebe da se oslanjam na umjetne ukrase. Ova spoznaja u meni je usadila novopronađeni osjećaj osnaženja. Međutim, ova perspektiva se promijenila kada sam postala majka svom sinu Janu. Tada sam počela preispitivati ​​svrhu našeg postojanja na ovoj planeti i da li postoji nešto više u životu od onoga što se prikazuje u medijima. Ova radoznalost me je na kraju dovela do toga da otkrijem ispunjenije postojanje na selu.