Iako je Miroslav Ilić podnio dvije tužbe protiv svoje bivše partnerice Mirjane Antonović, ona je u oba slučaja izašla kao pobjednik. Ona je odgovorila na svoj Facebook profil i prenijela poruku: “Miroslav me prvo tužio za uhođenje, a potom i za odavanje podataka sa suda. Oba su slučaja završila u moju korist. Država je snosila sve troškove.”

Osim toga, Mirjana je donijela značajnu odluku koja je svojim postupcima poslala jasnu izjavu Miroslavu. Putem svojih društvenih mreža poručila je da zasad nema namjeru komunicirati s bivšim partnerom po pitanju njihova sina. Umjesto toga, usredotočila se na uživanje u svom životu, a nedavno je čak izjavila da ima dobar razlog za slavlje.

Mirjana je nedavno na društvenim mrežama objavila slike s proslave rođendana svog zeta Bila. Bil, koji je uspješan liječnik u Americi, proslavio je svoj poseban dan s Mirjanom, njezinom kćeri, unukom i sobom. Unatoč neprekidnim borbama da dokaže da je Miroslav otac njezina sina Devina, Mirjana je usredotočena na svoju obitelj i njeguje sretne trenutke. Njezini pristaše na društvenim mrežama pohvalili su njezinu odluku da krene naprijed i ne razmišlja o osobi koja je godinama odbijala preuzeti odgovornost za svoje postupke. Miroslav Ilić je svoju pjevačku karijeru započeo 1972. godine singlom “Volio sam djevojku iz grada”, tekstopisca Obrena Pjevovića.

Nakon toga je njegova karijera krenula strelovito naprijed i postao je jedna od najomiljenijih i najpopularnijih pjevala narodne muzike. Miroslav je zbog svog jedinstvenog glasa dobio i nadimak Slavuj iz Mrčajevaca i smatran je tokom cijele svoje karijere najvećim gospodinom na estradnoj sceni.

Oglasi - Advertisement