Stil Mirjane Bobić Mojsilović jedno je od njezinih najupečatljivijih obilježja, iako ne prati pomno modne trendove. Njezini modni odabiri uvijek ostavljaju dojam, a teško je povjerovati da na svoju garderobu ne izdvaja mnogo novca. Ispričala je da obično kupuje na rasprodajama, u “second hand” trgovinama ili kineskim robnim kućama.

Unatoč tome, ona ima smisla za to da sve što odjene izgleda luksuzno, što je rijetkima pošlo za rukom. Njezina modna kreativnost osvaja i inspirira mnoge žene. Njezin jedinstven i urban stil izdvaja je od ostalih i čini je lako prepoznatljivom. Kad god pokaže svoje modne kombinacije, izaziva izuzetnu pozornost.

Ne čudi što je Mirjanin nedavni odabir odjeće za gradske šetnje izazvao buru na društvenim mrežama. Njezina pojava u laganoj plavoj ljetnoj haljini prikladnoj za razne prigode plijenila je pažnju mnogih. Čak ni njezini pratitelji na Instagramu nisu ostali imuni na njegovu privlačnost, a posebno su žene bile dirnute mišlju da odjenu sličnu odjeću. No, među ženama su ludilo izazvale Mirjanine plave sandale s platformom, koje su svojim upečatljivim izgledom neke dovele do pomame. Mirjana je nakon toga otkrila da su sandale njezina unikatna kreacija, što ih čini još posebnijima.

Brojni se pojedinci često raspituju o podrijetlu njezinih osebujnih sandala. Kao odgovor, odlučila je podijeliti svoju tajnu: sama ih je stvorila. Nabavila je obične bijele Bap sandale za 1.700 dinara s namjerom da ih prepravi. No, nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, odlučila ih je oslikati akrilnom bojom i slikarskim kistom. Zatim je upotrijebila pištolj za vruće ljepilo kako bi pričvrstila perje na sandale, što je rezultiralo ovom otkačenom kreacijom. U opisu svog “Instagram” videa izrazila je zadovoljstvo što ih nosi i otkrila još jedan od svojih talenata. Ovo će možda nekim ženama dati ideju da je slijede.