Stan Viki Miljković u Nišu sastojao se od malog iznajmljenog stana neuglednog namještaja. Svojedobno je pjevačica koja trenutno živi u luksuznom dupleksu na beogradskoj rivi, a u nekretnine uložila više od milijun i pol eura, bila podstanar.Viki Miljković je, prema vlastitim izjavama u raznim intervjuima, rođena u Nišu i odrasla u iznajmljenom stanu u zgradi zajedno sa majkom, ocem i bratom.

Stan Vike Miljković bio je skromne veličine, ali je odisao ugodnim ambijentom privrženosti i naklonosti. Kako je jednom ispričala, njezina najdraža sjećanja vezana su za vanjski prostor koji okružuje njihovo prebivalište. “Kad sam bila dijete, u dobi od 4 ili 5 godina, uživala sam plašiti drugu djecu. Živjeli smo tada u Nišu kao podstanari, a otac je u dvorištu držao kantu za ribu koju je ulovio.

Kad god bih uzela ribu u ruke i ona zamahnula repom, ostala bi se djeca preplašila. Posebno se sjećam jedne djevojke koja nije bila baš ljubazna prema meni, ali sam je ipak pozvala k sebi u goste. Nije htjela sa mnom dijeliti svoje igračke, pa joj nisam bila previše draga. Prije nego što je stigla, napunila sam bačvu vodom i rekala joj da je to moj osobni bazen. Ribu sam tada stavio u njezinu majicu, a ona je tu anegdotu kasnije ispričala medijima.

Danas Viki ima nekoliko nekretnina zajedno sa svojim mužem Tašketom a iz luksuzne vile su s epreselili u predivan stan na Beogradu na vodi koji ima veličanstven pogled na rijeku. Osim estradnih nastupa veliki novac par zarađuje trgovanjem nekretninama pa su se odlučili počastiti ovom rezidencijom.