U natjecanju “Zvezde Granda” užički dom Ane Sević bio je predstavljen onima koji su pratili njen put. Gledatelji su se mogli uvjeriti da njezina rezidencija nije samo estetski dopadljiva, već je odisala i toplinom i ugodom. U prethodnim sezonama bio je običaj da se skrbnici natjecatelja showa predstave publici, a televizijske ekipe posjećuju njihove domove, bilo da se radilo o stanovima ili kućama. Ova tradicija omogućila je bolje razumijevanje sudionika i njihovih životnih situacija. Ana je u takmičenju upoznala i svog prvog muža Darka Lazića.

U tom razdoblju Anina ljupka nastamba odisala je izuzetnom atmosferom koja je bila toliko zadivljujuća da većina ljudi nije obraćala pažnju na krevet u kojem su sjedili ona i njezini roditelji niti na kićene ukrase koji su krasili zidove. Osjećali su se opušteno i ugodno. Vrijeme je prošlo nakon natjecanja, a Ana se preselila u Beograd. U to vrijeme vezala se za kolegu Darka Lazića i zajedno su stekli raskošno imanje u skojevskom naselju.

Ana se nakon nekoliko godina razvela, ali je na kraju ponovno pronašla ljubav i udala se za poslovnog čovjeka Danijela Nedeljkovića. U njegovom domu na Vračaru ima bazen, a Anu tretiraju kao kraljevsku osobu. Danas, kao pop umjetnica, živi luksuznim životom o kakvom je u djetinjstvu mogla samo sanjati. Njeno okruženje ukrašeno je raskošnim materijalima kao što su svila, baršun i mramor – svi oni koji su joj nekada bili izvan dosega.

Nažalost, video snimka Anina posjeta roditeljima za vrijeme natjecanja trenutno je nedostupna ni na jednoj mreži, pa ne može poslužiti kao dokaz skromnih uvjeta u kojima živi u njihovoj kući. Ipak, žalosno je da je jedina fotografija dobivena tako protuzakonito. Ana Sević ima skroman stan u Užicu, dok joj roditelji i dalje žive u istoj zgradi. Sama zgrada nije posebno visoka i ima dva parkirna mjesta. S terase apartmana pruža se prekrasan panoramski pogled na cijeli grad, koji je samo pojačan zapanjujuće ukrašenim cvijećem koje krasi prostor. Sve odiše nekom toplinom i mirom.