Nikolija Jovanović, srpska umetnica vredna pažnje po svojoj pop-folk muzici, modelingu i plesu, rođena je 19. oktobra 1989. godine u Zagrebu, a trenutno živi u Beogradu. Udata je za cenjenog pevača Relju Popovića, a majka joj je proslavljena pevačica Vesna Zmijanac, dok je njen otac Vlada Jovanović ranije bio na poziciji šefa marketinga u PGP RTS. Nikolija ima dvoje braće i sestara – njenu sestru Teodoru i brata Luku su sa očeve strane. Kao i njena majka, Nikolija je privukla pažnju javnosti svojim zadivljujućim nastupima.

Za mlade žene koje cene svoj lični stil, urbana estetika Nikolije Jovanović je odličan izvor inspiracije. Njen smisao za modu, šminku i cjelokupni imidž posebno se dive onima koji žele da se istaknu svojim jedinstvenim smislom za modu. Ono što je izdvaja od ostalih savremenih umetnika je retkost njenih kvaliteta. Njene česte transformacije izgleda nisu neočekivane, s obzirom na njenu javnu ličnost, ali svakako ostavljaju trajni utisak.

Nikoliji Jovanović nije strano da eksperimentiše sa svojim izgledom, a posebno sa kosom. Često mijenja njenu dužinu, boju i stil, često se odlučuje za ekstravagantne frizure koje su postale njen prepoznatljiv potpis. S druge strane, ćerka Vesne Zmijanac već duže vreme ima kratku frizuru koja joj krase ramena. Međutim, nedavno je napravila modifikaciju svoje kose koju je ponosno podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

U saradnji sa svojim frizerom, donela je odluku da se češće šiša. Ovo garantuje da će njena kosa ostati zdrava i privlačna, a istovremeno ubrzava njen rast. Nikolija Jovanović uhvaćena je kamerom kako blista od radosti i bez šminke nakon što je svoje pramenove poverila profesionalcima. Ubrzo je njena kosa dobila primjetan sjaj, a dobila je pohvale za svoj mudar izbor. Nikolija izgleda podmlađeno i nova frizura joj baš dobro stoji.